2777
2789
عنوان

ماه آخر بارداری و درد زایمان

652 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من توی همین هفته دو بار درد زایمان گرفتم هر کدومم ۵ الی۶ساعت ادامه داشت اما گفتم فعلا بیمارستان نرم تا امروز مامام گفت برم مطب معاینه کنه ببینه شاید دهانه رحمم باز شده که رفتم گفت۲سانتو نیم باز شده و اینکه من الان توی۳۸هفته هستم...

بنظرتون همین زودیا زایمان میکنم؟

کسی مثل من بوده؟

از مامام پرسیدم گفت هیچی مشخص شده نیست

عزیزم این درد ها من شنیدم توی ماه آخر طبیعی هستن و تا وقتی که ۵ یا ۶ سانت باز نشده نمیتونن بگن وقت زایمانه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این درد ها من شنیدم توی ماه آخر طبیعی هستن و تا وقتی که ۵ یا ۶ سانت باز نشده نمیتونن بگن وقت ز ...

من دیروز از بیمارستان مرخص شدم تو بخش زایمان ۳ سانت هم اوردن یک ساعت بعد زایمان کرد شرایط همه یکسان نیست.

ینی۲سانتو نیم خیلی کمه؟

فدات من زایمان اولمه طبق چیزایی که شنیدم میگفتن کمه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
به نظرم منطقیه رو روال عادی پیش میره تا چن روز دیگ پیاده روی بری باز میشه و به سلامتی زایمان میکنی و ...

ان شاالله.دوسندارم زودی برم بیمارستان چون همش میخوان معاینه کنن

من دیروز از بیمارستان مرخص شدم تو بخش زایمان ۳ سانت هم اوردن یک ساعت بعد زایمان کرد شرایط همه یکسان ...

آره گلم درسته

من دیروز از بیمارستان مرخص شدم تو بخش زایمان ۳ سانت هم اوردن یک ساعت بعد زایمان کرد شرایط همه یکسان ...

خودم سر زایمان اولم ۳سانت که شدم بستریم کردن کللللی هم درد داشتم وقتی۳سانت بود به حدی که جیغ میزدم از درد.اما الان تعجبم چطور۲سانتو نیم باز شدم ولی درد شدید ندارم