2777
2789
عنوان

خودم یا شوهرم

269 بازدید | 25 پست

من از وقتی باهمسرم ازدواج کردم کلا طلا نگرفتم ینی پولش رو پدرشوهرم گرفتم ولی چون همسرم پشتوانه مالی نداشت خرج عروسیمون کردیم. توی این چند سال هم بیشتر از 10تا النگور خرج لباس و رژیم گرفتنمو یا بیرون رفتنم کرده ولی واس خودش حتی ی چیز کوچیک هم نمیخره باید خودم بزور براش لباس بخرم .موقع زایمانمم ی نیم ست برام گرفت. الان اون نیم ستو با یکم پول دارم میخوام ببرم طلا فروشی یچیزی بگیرم. ولی نمیدونم واس خودم دستبند بخرم یا برای جبران گوشه ای از کارای همسرم واسش ی انگشتر مردونه قشنگ. میشه راهنمایم کنید

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

طلا برا مردا خوب نیست 

نقره بگیر 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال شوهرت برو خودتو خوشگل کن اونم لذت میبره

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده

مرد انگشتر میخواد چی کار ..طلا بخر بعد فوری ببرش مغازه لباس فروشی کفش فروشی براش یع چیزی بخر

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

واسه خودت یه دستبند زیبا بگیر ، واسه جبران زحمات اونم یه جفت جوراب دو جفت زیرشلواری و یه پیراهن مردونه عالیه، ولی با هم بهش نده، یکیو روز تولد، یکیو روز مرد، یکیو عید و...

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

واسه خودت بگیر طلا برای مرد خوب نیست بعدم اکثرا مردا حلقه نمیکنن دستشون ممکنه گم بشه چقدر خوبه که شوهرتون درک میکنی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

مردی که این همه فداکاری محبت و ارزش میزاره واستون لیاقت بهترین چیزهاست ، براش یه چیز گرون قشنگ بخرید چون اینو بدونید یک زن با سیاست باید به. مردش غرور و افتخار هدیه بده تا رابطه شون روز به روز پایدار تر بشه