2777
2789
عنوان

کدوم رشته برم؟

109 بازدید | 12 پست

سلام من حامدم 

راستش الان سال دوازدهم  هستم یعنی مهر میرم دوازدهم رشته ریاضی

راستش درباره رشته های دانشگاهی این رشته اطلاعی ندارم و به هرکس  میگم درست حسابی کمکم نمیکنه راستش رو بخواین من اصلا نه از تجربی نه انسانی و نه از هنرستان خوشم نمیومد و همینطوری اومدم این رشته چون فک میکنم پول داره . خواهشا توهین نکنین چون من فقط کمک میخوام کا بدونم تو این رشته چه رشته دانشگاهی بیشترین درآمد رو داره و چه کسی ازش  راضیه راستش من خودم دروغ چرا عاشق مهندسی عمران  و معماری بودم ولی پدرم بخ خاطر اینکه دایی ها مهندسی عمران خوندن میگه اگه برم این رشته اقم میکنه و منو از این رشته منع کرده و الان فرق نمیکنه فقط میخوام یه رشته پولساز مهندسی رو بهم معرفی کنین تا دیر نشده و اینکه بی زحمت مقدار درآمدش  و بازار کارش هم بگین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😐

کامپوتر صنایع دانشگاه خوب مخصوصا دانشگاه های تهران

کارش و درآمدش تماما بستگی به خودت داره که آدم زرنگی باشی بتونی کار دست و پا کنی

کسی کار تقدیم به شما نمیکنه خودت باید بری دنبالش پیدا کنی و با مهارت بتونی ب درآمد برسی

زرنگ و درسخون باشی تو دوران دانشجویی هم میتونی ب درآمد برسی

😐 کامپوتر صنایع دانشگاه خوب مخصوصا دانشگاه های تهران کارش و درآمدش تماما بستگی به خودت داره که آد ...

مممکن ولی یه مسئله اینه که داداش من الان مهندسی آی‌تی یا همون فناوری اصلاعات کامپیوتر داره و نتونست کار پیدا کنه اون زمان تو همدان با اینکه هم باهوش بود و هم با عرضه و خیلی هم دست و پا میزد و در نهایت پیدا می‌کرد و لی درآمد پایین بود

مممکن ولی یه مسئله اینه که داداش من الان مهندسی آی‌تی یا همون فناوری اصلاعات کامپیوتر داره و نتونست ...

ولی من اطرافم تو دوران دانشجویی با همین رشته شاغلن و درآمد خوبی دارن

ب دانشگاه ها و شهر های بزرگ فکر کن

صنایع و کامپیوتر راجبشون تحقیق کن رشته های خوبین

مخصوصا صنایع

درود هایده   واقعی یل جدی؟ جریان‌شناسی که برات گفتم  ولی خدایی یه سوال ‌ مهند ...

بر اساس علاقت گفتم 

داداشم مهندسی شیمی هست رشتش خوبه بازار کارشم خوبه درآمدشم متغیره از ۱۵ تومن به بالا

مهندسی عمران از ۱۵ به بالا درآمد داره 

بستگی به خودت داره