2777
2789
عنوان

کیک پزا بیایین؛!!

63 بازدید | 6 پست

روغن قنادی چیه؟ 

میشه برای کیک استفادش کرد..

واینکه بهتر از روغن پخت و پز برای کیک یانه فرقی نداره

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

من همیشه روغن پخت و پز استفاده میکنم 

روغن قنادی فکر کنم برای شیرینی باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همیشه روغن پخت و پز استفاده میکنم  روغن قنادی فکر کنم برای شیرینی باشه

ممنون عزیزم

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
من روغن مایع برای کیک استفاده میکنم روغن قنادی برای شیرینی خوبه که البته زیاد خوشمزه هم نمیشه 

اها من فک کردم خوشمزه تره بخاطراون گفتم 

من کره قنادی که همون مارگارین شنیده بودم  فک کنم  روغن قنادی همون روغن مارگارین باشه... ط ...

نه عزیز من فک کردم روغن قنادی طعم بهتری ب کیک میده ب اون خاطر پرسیدم