2821
2789
عنوان

وام فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 9912 بازدید | 36 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان سایت فوریه وام  که به قول خودشون وام فوری میدن  کلاهبرداری هست بعد ازینکه ۱/۳۰۰ کار ...

دقیقا کاملا کلاهبرداری ، همین بلا رو سر منم در آوردن همون اول خر شدم ۸۰۰ تومن زدم به حسابشون ، بعد تازه فهمیدم نه سایتشون هیچ نمادی از سازمان های کسب و کار های مجازی داره ، تلفونشم سرکاری ، من به ایمیلشون پیام دادم فهمیدم ایمیل اصلا غیر فعال مدام برام پیام اومد پیامتون ارسال نمیشود ، به پلیس فتا پیام دادم و شماره شون رو ، حالا میخوام برم فتا اژشون شکایت کنم ،  فقط از مدارکی که بارگذاری کردم سواستفاده نکنند 

آخه ی طرح داره طرح مهر ک کارت بانک مهر باید داشته باشی بعد الان با بانک مهر تماس گرفتم گفت شاید کلاه ...

سلام شما از این وام گرفتین؟ الان به من زنگ زدن خودشون

میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم

ببین اگر بهت گفت اول باید فلان مبلغ بدی که کارت رو راه بندازم کلاهبرداره ولی اگر گفت درصد خودم رو آخ ...

سلام تهرانید؟؟؟

جای مطمئن رو معرفی کنید

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ