2777
2789
عنوان

وام فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 8547 بازدید | 34 پست
ضرر که نداره برو پرس و جو کن از خودشون ببین چطوری کار می‌کنن... ولی من چند بار تا حالا گرفتم و البته ...

رها جان چطور بفهمم کلاهبرداریه یا ن از خودشونم ک بپرسم نمیگن ک کلاهبرداری میکنیم 

شما از چ طریقی وام گرفتید

رها جان چطور بفهمم کلاهبرداریه یا ن از خودشونم ک بپرسم نمیگن ک کلاهبرداری میکنیم  شما از چ طری ...

ما خونه ای که از روش وام گرفتیم بافت فرسوده بود بانک وام نمی‌داد یکی از همین شرکت‌ها برامون کارش رو درست کرد.. گفتم که اونی که میگه فلان مبلغ بده کار رو راه میندازه شک نکن کلاهبرداره ولی کسی که میگه درصدم رو از رو مبلغ وامت کسر می‌کنم احتمالا درست میگه

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خونه ای که از روش وام گرفتیم بافت فرسوده بود بانک وام نمی‌داد یکی از همین شرکت‌ها برامون کارش رو ...

خب این نمیگ ک پول پیش بده اما کلی سفته و چک میخاد برا ضمانت

نمی‌دونم والا.. من چیزی ندادم

ببخشید میپرسم 

کدوم شرکت بود ممکنه راهنمایی کنی اسمشو بگی من واقعا احتیاج دارم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

عزیزم چک و سفته ندی پول هم برات واریز نکنن یا پیامک و رسید جعلی نشون بده بعد بدهیت با اون چک و سفته ها چند صد میلیون بشه به جای پنجاه شصت میلیون. چیزی نداری بفروشی؟ پدر و مادر یا خواهر و برادر بهت قرض نمیدن؟

پرداخت سرمایه با ضمانت سند ملک و ماشین و چک و سفته و طلا پرداخت سرمایه با چک یک روزه و فوری بدون ضامن۸ برگ چک ۱۲۵۰۰ ، ۸ ماهه برای کسب اطلاعات بیشتر به ایدی من @Eshghmyamahdi313در ایتا پیام بدید  شمارم 09940199167   کامل براتون شرایط رو توضیح میدم

آخه ی طرح داره طرح مهر ک کارت بانک مهر باید داشته باشی بعد الان با بانک مهر تماس گرفتم گفت شاید کلاه ...

سلام شما این وام و گرفتید؟ اخه ما رفتیم یه فروشگاه یخچال و....بگیریم چکی ک دادیم اسم این شرکت و قید کردن رو چک ضمن اینوه گفتن برا بانک مهر هست 

دوستان سایت فوریه وام  که به قول خودشون وام فوری میدن  کلاهبرداری هست بعد ازینکه ۱/۳۰۰ کارمزد موسسه میگیرن امروز و فردا میکنن ودیگه جوابگو نیستن سایت ادرس محل و پشتیبان همش دروغ فقط کارمزد ازتون میگیرن

وام فقط باید از بانک هرچند با سود بالا گرفت که مثل من کلاه سرتون نره

خدا لعنتشون کنه که از بدبختی کردمم سو استفاده میکنن