2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لزومی ندارد به مادرت بگی ،من تو دامپزشکی کار کردم خطر ندارن فقط با آب و صابون ده دقیقه روشو بشور ، الکل بزن یا بتادین بریز، بعد تا فردا همین موقع وقت داری واکسن بزنی که با توجه به عکس این اصلا چیزی نیست شماره من برای اطلاعات سگ و گربه 

09192450429

عههه جدیی؟😀😀😀

بابا اسی ممکنه مریض بشی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کزاز و فک کنم هاری

باید بری واکسنشونو بزنی خطرناکههه

برو درمانگاه یا بهداشت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
لزومی ندارد به مادرت بگی ،من تو دامپزشکی کار کردم خطر ندارن فقط با آب و صابون ده دقیقه روشو بشور ، ا ...

ببخشید من الان چند دیقه با اب و صابون شستم بتادین هم زدم بازم باید واکسنو بزنم؟؟؟ اخه زیاد عمیق نیست بعد من پوستم حساسه شاید بخاطر همون باد کرده نه؟؟

ببخشید من الان چند دیقه با اب و صابون شستم بتادین هم زدم بازم باید واکسنو بزنم؟؟؟ اخه زیاد عمیق نیست ...

باد کردن و نکردن پوست دست مهم نیست ولی واسه اطمینان حتما واکسن باید بزنی. چون هاری دور از جونت خیلی خطرناکه. 

خدایا شکرت.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792