2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه باعث بانیشو. روز به روز فقیر تر میشیم. فقر که زیاد میشه امنیت میره آرامش میره تفریح میره شادی میره به جاش فساد تجاوز دعوا قتل دزدی میره بالا. دیگه کی جرات داره راحت توی خیابون راه بره. یه گوشی ساده رو آدم دیگه جرات نمیکنه بگیره دستش

آره منم. با اینکه هم خودم و هم شوهرم درآمد داریم. کار می‌کنیم. ولی خیلی خیلی خیلی گرونی شده. 

شیر ماست پنیر  

نوار  دستمال کاغذی کیسه فریزر 

مرغ و تخم مرغ رب ماکارونی 

گوشت چرخی یک کیلویی تو فروشگاه گرون شده 

گوجه خیار کاهو پیاز سیب زمینی  میوه 

همه مواد غذایی گرونه. 

آره منم. با اینکه هم خودم و هم شوهرم درآمد داریم. کار می‌کنیم. ولی خیلی خیلی خیلی گرونی شده.  ...

دقیقا. 

من دیشب دلم میوه میخواست ولی همه گرون. یه ذره در حد 4 تا دونه از هر کدوم خریدم. 

ما خیلی ساله قصابی نمیریم. نمیشه که بگم آقا یک کیلو گوشت بده. همش چربی و دنبه میده. چندین ساله نرفتیم. 

دو کیلو همش چربی و دنبه. فایده نداره. 

از فروشگاه بزرگ که گوشت یک کیلویی داره میگیرم. بسته بندی. روش سلفون داره. 

یک کیلو چرخ کرده میگیرم. ده قسمت میکنم. توی کیسه فریزر میزارم. هر کیسه 100 گرم. 

هر دفعه یک بسته در میارم. کتلت. استامبولی. درست میکنم.  ده بار نهار یا شام میشه. 

جالب اینجاست که ما شهر دیگه هستیم. و خانواده شوهرم هم یه شهر دیگه هستند. قبلنا همیشه می اومدند خونه ما مسافرت و تفریح. 

الان دیگه گرونی شده. نباید بیایند. 

مادرشوهرم نمی‌فهمه. زنگ میزنه من با پسرم و زنش و بچش بیایم خونتون سه روز بمونیم. 

والله من و شوهرم تا حالا شب خونه برادرشوهر ها نموندیم.

قدیما زیاد می اومدند. فرق می‌کرد. 

الان دیگه من نمیتونم. حوصله هم ندارم. 

جالب اینجاست که ما شهر دیگه هستیم. و خانواده شوهرم هم یه شهر دیگه هستند. قبلنا همیشه می اومدند خونه ...

واقعا حق دارین.خیلی گرونیه. 

ما هم مادر بزرگمون(مادره پدرمون) با اینکه خودش حقوق بازنشستگی داره زنگ میزنه به بابای من برو مرغ گوشت پنیر میوه برنج بخر بیار با حقوق پدرم! اینا خودش دو سه میلیون میشه. 

واقعا حق دارین.خیلی گرونیه.  ما هم مادر بزرگمون(مادره پدرمون) با اینکه خودش حقوق بازنشستگی دار ...

آره. گرونیه. 

مادرشوهرم شهر دیگه است. خودش حقوق داره. زمین کشاورزی داره. خونه هم از خودشه. قبلا خونه مادرشوهرم میرفتیم کلی خرید میکردیم می‌بردیم. خرجمون را می‌بردیم. برنج و مرغ و میوه و شیرینی. 

الان چند ساله به دلایلی  نرفتم.