2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علائم دیر آموز بودن متفاوت هست  بعضی بچه ها در خواندن ضعف شدید دارن بعضیا در نوشتن و بعضیا هم ...

عزیزم هرکس یه استعدادی داره قرار نیست یه بچه هم روخوانی هم ریاضی هم نوشتن و هم حفظیاتش خوب باشه، دیرآموز کلا تو یادگیری هرچیزی کند

چطور بفهمم دیرآموزه بهش مشکوکم

بالا براتون نوشتم .

اول اینکه دانش آموزان قبل ورود به پایه اول سنجش میشن تا حدود بسیار زیادی اون سنجش تعیین میکنه و اگر هم پیش دبستانی بره باز معلوم میشه .البته نمی‌شه در پیش دبستانی با قطعیت گفت چون بعضی بچه ها موتورشون دیر تر روشن میشه    و مثلا بچه های نیمه اولی معمولا حتی پایه اول هم یکم در نوشتن کند عمل میکنن .

سن و علائمش را بهم بگو 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

سلام عزیزم

روند یادگیری‌شون خیلی کند هست البته نمره آزمون هوششون نه در حدی هست که بشه گفت باید برن مدرسه خاص و نه مناسب مدارس سطح بالا هستن

بهتره که خانواده رو ترغیب کنین در مدرسه‌ای که مهارتی هست ثبت نام کنن اصولا این بچه ها در مدارسی که از نظر درسی اکثریت بچه ها سطح بالا دارن اذیت میشن

بیشتر از همه هم معلم بیچاره حرص میخوره

عزیزم هرکس یه استعدادی داره قرار نیست یه بچه هم روخوانی هم ریاظی هم نوشتن و هم حفظیاتش خوب باشه، دیر ...

جانم اون چیزی که من توضیح دادم با چيزي که شما برداشت کردید متفاوت هست 

اولا ریاضی   

و در تعریف دیر آموزی  در هر کدام از مواردی که من توضیح دادم این نیست که در اون حوزه نخبه نیست . بلکه در مفاهیم اولیه و عمومی ضعف شدید داره و کند عمل میکنه 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

بالا براتون نوشتم . اول اینکه دانش آموزان قبل ورود به پایه اول سنجش میشن تا حدود بسیار زیادی اون سن ...

۵ سال تاخیرتکلم بهونه گیر حسود عصبی۰شمردن یادش بدم میلیاردها روز باید براش تکرار کنم شاید یاد بگیره 

بالا براتون نوشتم . اول اینکه دانش آموزان قبل ورود به پایه اول سنجش میشن تا حدود بسیار زیادی اون سن ...

عزیز لطفا بهم بگو، پسر من خیلیییییی بد خطه بشدددت، الان کلاس سوم و نیمه دومی، اصلا طوری بد خژه که تعجب میکنی، نمیشه خوندش، ریاضی هم ضعیفه، برعکس روخوانی فوقالعاده ای داره و املا همیشه بدون غلط، البته پدرش هم که الان دکتری گرفته و سمت بالایی داره بد خطه، این چیه اختلال؟؟؟؟؟ 

من ۵سالشه بزور یاد میگیره تاخیر تکلم داشت

میشه راجع به  تاخیر تکلم بیشتر توضیح بدین 

یعنی اینکه از چند سالگی شروع به صحبت کرد و الان صحبت کردنش چطوره رسا و واضح منظورش را میرسونه?  با دوستان و همسالان ارتباطش چطوره ؟   لکنت زبان نداره ؟  خزانه ی لغاتش چطوره ؟

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

سلام عزیزم روند یادگیری‌شون خیلی کند هست البته نمره آزمون هوششون نه در حدی هست که بشه گفت باید برن ...

من مآدرشم بحدی حرص خوردم قلبم درد میکنه نفسم بالا نمیاز