2777
2789
عنوان

حاملم اما خیلی دلم گرفته و داغونم

594 بازدید | 51 پست

هشت ماهه حاملم

حالم بده ، مریضی و تشنجای شوهرم ، بی پولی ، هیچی وسیله واسه دخترم نگرفتم از اون طرف بابامم فک نکنم کمکم کنه

دلم برا بچم میسوزه با این پدر مریض و مادر مزخرفش

نگید چرا بچه آوردی وقتی پول نداشتی ، چون خونه خریدیم خیلی تو قرض افتادیم از اون طرف شوهرمم تازه دو ماهه تشنج می‌کنه 

همش بچمو با بقیه بچه ها مقایسه میکنم ک اونا چقدر خوشبختن اما دختر من😭😭😭

ای کاش جفتمون بمیریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول آرامش رو در خودت ایجاد و بعد به خانواده تزریق کن مطمئن باش میشه  

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزیزم اینو نگو

دخترت به دنیا میاد برات خیر و برکت میاره و میشه همه ی زندگیت

مرض شوهرتم که لاعلاج نیست شکر خدا خوب میشه

خونه خریدی مبارک باشه برات یکی دو سال سخت میگذره

ما هم خونه خریده بودیم یادمه نوروز فقط برا بچه هام جوراب خریدم اشکم در اومد ولی الان همه چیز خوب شده.

همیشه اینطوری نمیمونه برا آرامشت آيه الکرسی میخونم

و خدایی که بشدت کافیست......

عزیزم تو حداقل خونه داری من خونه هم ندارم مستاجرم یه پسر ۳ساله هم دارم همه داریم با سختی میگزرونیم‌ناراحت نباش افسردگی بارداری گرفتی

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

خدا نکنه انشاالله پدرش بهتر میشه مشکلاتتون هم حل میشه افسردگی توی بارداری طبیعیه با شرایط شما معلومه حالتون بدتر هم باشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
عزیزم مگه بچه اولش میفهمه چقد وسیله داره که داری غصه شو میخوری چنتا لباس میخواد و یه شیشه  خد ...

آخه توقع داشتم با این وضعیت بیماری شوهرم حداقل بقیه یکم کمک کنن اما هیچکس ب فکر ما نیستش من موندم و این بچه و شوهر بیمارم 

از خودم  از این ک اینقدر روحیم ضعیف شده

طبیعیه عزیزم حامله ای

من سر یه چیزایی اصلا روانی شده بودم سردوتا چیز ساده هرروز صبح ساعت ۵ با گریه از خواب میپریدم بعد شوهرمو بیدار میکردم باهاش دعوا میکردم سر همون چیزای واقعا بی اهمیت 

البته بگما شوهرمم درکم نکرد وگرنه یه بار میدید این موضوع برام اینجوری شده میتونست اوکی کنه فک میکرد دارم لج میکنم بهش ک اینجوری تحت فشار بذارمش

عزیزم اینو نگو دخترت به دنیا میاد برات خیر و برکت میاره و میشه همه ی زندگیت مرض شوهرتم که لاعلاج ن ...

آره واقعا همین خرید خونه کلی منو از وسایل دخترم عقب انداخت طفلی هیچی براش نگرفتم دلم واسش میسوزه