2777
2789

من یعنی نوزاد حدودا دوماهه دارم ‌از صبح زود که بیدار میشه تام شب که بخوابه ینی حدود ۱۵ _۱۶ساعت در روز ،یا گریه میکنه و نق میزنه ،یا تو بغلم می‌خوابه یا  شیر میخوره .حتی وقت هایی که بازی میکنه باید بالا سرش باشم و باهاش حرف بزنم‌حس اسارت دارم انگار زندونی شدم .هیچ کاری رو نمیتونم انجام بدم نه تفریح ،نه کار ،نه حتی درست غذا میخورم. حتی اگه احیانا خواب باشه موقع غذا خوردن همش استرس دارم الان بیدار بشه و فقط غذا رو قورت میدم . کی درست میشه ؟کی من دوباره رنگ آرامش رو میبینم؟کی میتونم یه شب کامل بخوابم؟خدا رو آزار مرتبه شکر برا نینی سالمی که بهم داده .اماداقعا خسته میشم .حتی وقتی بقیه نگهش دارند من همش استرس دارم و نمیتونم یه کار درست انجام بدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تقصیره وسواس خودته

بزرگتر بشه دژگه انقدر نمیخوابه ها از من گفتن بود

تا میخوابه از وقتت استفاده کن عادتشم نده هی بالاسرش باشی وگرنه تا همیشه میچسبه بهت

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

دوماهه اینقدر بیداری نباید باشه 

من یادمه صبحا زود بلند میشدم ناهار میپختم وقت کم نیارم یا گریه نکنه 

توی تشک لازی میزاشتم خیلی دوست داشت بچه ها عاشق تشک بازی اند 

یه بادکنک باد کن ببند به پاش میره هوا دوست داره

من الان دوسال و نه ماهشه هنوز یه ارایشگاه نرفتم.چون کسی نیست برام بگیره.شوهرم شب صبح میره شب میاد. تازه یکم نسبت به روزای اول بهتره شرایطم.قبلا حتی نمیتونستم یه سرویس برم با بدبختی غذا درست میکردم.اما بازم میگم خدارو شکر شکایتی ندارم.

این روزاهم میگذره اسی خدا نگهدار همه ی کوچولوها باشه

شما باید استرس و دلواپسی خودت رو کم کنی ،اگه بخوای انقد نگران باشی هیج وقت به زندگی سابقت برنمیگردی. ...

نگران نیستم که وقتی گریه میکنه چیکارش کنم ؟بزارم برم بیرون؟ همش صداش تو گوشمه خب

خب تقصیره وسواس خودته بزرگتر بشه دژگه انقدر نمیخوابه ها از من گفتن بود تا میخوابه از وقتت استفاده ...

نمی‌خوابه که کاش بخوابه همش بیداره فقط شبا می‌خوابه خسته شدم دیگع

دوماهه اینقدر بیداری نباید باشه  من یادمه صبحا زود بلند میشدم ناهار میپختم وقت کم نیارم یا گری ...

متاسمانی بیداره و دکتر بردم میگه طبیعیه میگه اگه مشکلی داشت شب هم نمیخوابید. والا از ۶ _۷بیداره تا ۱۰ شب مگه یک ساعت بخوابه  اگه چرت هم بزنه تو بغلم ‌بزارم زمین بیدار میشه

کولیک نداره ؟؟؟ دلدرده شاید ک همش گریه میکنه من با ی بچه کولیکی وحشتناااااک سر کردم تا ۵ ماه بعد ۶ ...

نه دلدرد نداره وقتی دلدرد داره مشخصه  کلافه است فقط میخواد باهاش باشی برگردونی حرف بزنی و نمیخوابه روزا

نمی‌خوابه که کاش بخوابه همش بیداره فقط شبا می‌خوابه خسته شدم دیگع

چ جالب

چ هوشیاره ماشالله😂😍

باید روز بخوابه ولی

ولی بلخره قلقش رو پیدا میکنی چطور سرگرم بشه توام ب کارات برسی نگران نباش 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋