من یعنی نوزاد حدودا دوماهه دارم از صبح زود که بیدار میشه تام شب که بخوابه ینی حدود ۱۵ _۱۶ساعت در روز ،یا گریه میکنه و نق میزنه ،یا تو بغلم میخوابه یا شیر میخوره .حتی وقت هایی که بازی میکنه باید بالا سرش باشم و باهاش حرف بزنمحس اسارت دارم انگار زندونی شدم .هیچ کاری رو نمیتونم انجام بدم نه تفریح ،نه کار ،نه حتی درست غذا میخورم. حتی اگه احیانا خواب باشه موقع غذا خوردن همش استرس دارم الان بیدار بشه و فقط غذا رو قورت میدم . کی درست میشه ؟کی من دوباره رنگ آرامش رو میبینم؟کی میتونم یه شب کامل بخوابم؟خدا رو آزار مرتبه شکر برا نینی سالمی که بهم داده .اماداقعا خسته میشم .حتی وقتی بقیه نگهش دارند من همش استرس دارم و نمیتونم یه کار درست انجام بدم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من الان دوسال و نه ماهشه هنوز یه ارایشگاه نرفتم.چون کسی نیست برام بگیره.شوهرم شب صبح میره شب میاد. تازه یکم نسبت به روزای اول بهتره شرایطم.قبلا حتی نمیتونستم یه سرویس برم با بدبختی غذا درست میکردم.اما بازم میگم خدارو شکر شکایتی ندارم.
این روزاهم میگذره اسی خدا نگهدار همه ی کوچولوها باشه
دوماهه اینقدر بیداری نباید باشه من یادمه صبحا زود بلند میشدم ناهار میپختم وقت کم نیارم یا گری ...
متاسمانی بیداره و دکتر بردم میگه طبیعیه میگه اگه مشکلی داشت شب هم نمیخوابید. والا از ۶ _۷بیداره تا ۱۰ شب مگه یک ساعت بخوابه اگه چرت هم بزنه تو بغلم بزارم زمین بیدار میشه