🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اینا وقتی برای استخدام پیام میدید میگن یه مبلغی رو واریز کنید که ما شمارو استخدام کنیم شما اون مبلغ رو میدید بعد یه فایل طولانی میفرستن که میگن اینو تو یک ساعت تایپ کنید، ترجمه و .... کنید اون فایل طولانی رو شما اصلا نمیتونید توی یک ساعت تایپ کنید، ترجمه و .... کنید و میگن چون شما دیر فرستادید بهتون حقوق تعلق نمیگیره و اینجوری سر شما کلاه رفته
هزینه ی ثبت نام و دادم، بهم یه متن دادن تایپش کردم سرعتی، بعد تایید شد ولی پولمو ندادن، دیگه جوابمو ندادن کلا، دردشون همون هزینه ثبت نام بود، حلالشون نمیکنم
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇