2777
2789

خانما باتجربه کمکم کنین اونا که متاهلن

من تازه عروسم ۱۰ ماهه خونه بابام نشستم با شوهرم قهر کردم و اقدام به طلاق کردم الان با ۳۰۰ میلیون مهریه طلاق توافقی راضی هس و همچنین راضی هس برگردم دوتا راه پپیشم گذاشته تا الان نگفته بود برگردم ولی امشب گف تو ۱۰۰ ماه عید شد خیلی مناسبتا شد نه پولی بهم فرستاد نه دنبالم اومد ن پیام تبریکی 

دوستان من بی سیاست بودم مادرشوهرمو تحدیک کردم و همه رو علیهم کرد حسادت جاریمو کشیدم و به زبون اوردم که چرا تبعیض میزارین یا موقع عصباتیت وسایل شکستم و شوهرم ناراحت شد بی سیاست بودم با مامانش دهن به دهن میکردم درحالی که باید حرفشو تایید میکردم و چیزی نمیگفم ولی نشد یا شوهرم گف طبقه بالا خونه مامانم زندگی کنیم گفتم نه نمیخوام رفتیم اجاره و ازم کینه داره از اون زمان یا موقع عروسی میگف با مامانم برو ارایشگاه اون پولشو میده از حرصم نرفتم چون نمیخواستم پولشو اون بده و خورد بشم و یا جلو شوهرم میگفتم مامانت بده خواهرت بده فلان چیز گفتم البته حق با من بود ولی نباید به زبون نیاوردم

شوهرم تو این مدت با ی زن مطلقم دوس شد 

خانمای سن بالا بیشتر مشاوره بدن خوشحال میشم 

و مشاوره هم میرم فردا 

بچه و اینا چچیزی ننویسین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خدا لعنت من که که جز اذیت خیری به پدر مادرم نرسوندم چن ماهه مث دیوانه ها باهاشون رفتار میکنم رگمو زدم تا طلاق بگیرم بابامو تحت فشار گذاشتم الانم پشیمون شدم بتزم اذیت میکنم میگم برمیگردم ولی اونا نمیخوان

اینکه با یه خانوم دوست شده قابل توجیح و بخشش نیست

منم چندین ماه قهر بودم اوایل زندگیم ولی همسرم خیانت نکرد منم برگشتم و الان زندگی خیییلی خوبی داریم و پشیمونم از روزایی که اول زندگیم به خودمون تلخ کردم

الان خدا لعنت من که که جز اذیت خیری به پدر مادرم نرسوندم چن ماهه مث دیوانه ها باهاشون رفتار میکنم رگ ...

بنظرم مشاور کمکی بهت نمیکنه.

با روانپزشک صحبت کن شاید مشکل جدی اعصاب داشته باشی