2777
2789
ان شاءالله خواب راحت تجربه کنی همینطوری اضطراب داری؟

آره یه ورق سر خود قرص چاقی خوردم زد سیستم عصابمو بهم ریخت اضطراب گرفتم بدون دلیل از همه چی میترسم درد دارم نمیتونم بخوابم انگار تو توهم ام 

آره یه ورق سر خود قرص چاقی خوردم زد سیستم عصابمو بهم ریخت اضطراب گرفتم بدون دلیل از همه چی میترسم در ...

وای اسم قرص چی بود؟

یک قطره هست اسمش اسطوخودوس بزن‌گوگل درباره اشم بخونم‌برای آرامش رفع استرس اضطراب هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یه ورق سر خود قرص چاقی خوردم زد سیستم عصابمو بهم ریخت اضطراب گرفتم بدون دلیل از همه چی میترسم در ...

این قطره باید بعد سه وعده صبحانه و شام و و نهار پنج قطره با آب بخوریش 

مثلا بعد صبحانه توی دوتا لیوان آب چون‌تلخه یکم برای همین پنج قطره تقسیم میکنی تو دوتا لیوان ۳ قطره توی یک لیوان ۲ قطره تو لیوان دیگه و میخوری ، این تکرار میکنی بعدنهار و بعد شام ان شاءالله آروم بشی

الان که وقت خواب نیست نباید جار بزنی😅

الکی میگی!☺️ بذار ببینم! عه راس میگیااا ، ساعت خونه ده و بیس دقیقه‌س! فک کردم ساعت دو شبه ، خب خدا رو شکر خوابم پرید !😂

آقا هستم . منو ببر به چیزی که قبل از دیدن تو بودم ، بعد برو.