2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی متاهل میشی تنهاتر میشی 😔

خیلی بد حداقل مجرد بودم میگفتم مجردم این وضعیت خیلی بدیه-پول هست طلا هست ماشین هست شوهرم نیست کمبود محبت توجه

خسته ترینم
منم دوست داشتم امشب با یکی حرف بزنم اینقدر که از دستش داغونم .ظهر گریه کردم به خدا التماس کردم که از ...

منم خیای ناراحتم-شمام مثل منی-مشکلت چیه؟

خسته ترینم
منم خیای ناراحتم-شمام مثل منی-مشکلت چیه؟

اینقدر باهاش ساختم و کوتاه اومدم که دعوا نکنیم .سر هرچیز کوچیکی دعوا راه میندازه اصلا اخلاق نداره خانواده اش رو می پرسته و ما رو پشمش هم حیاب نمیکنه اصلا هیچکی نمیتونه اینهمه از بیشعوری رو یکجا داشته باشه

اینقدر باهاش ساختم و کوتاه اومدم که دعوا نکنیم .سر هرچیز کوچیکی دعوا راه میندازه اصلا اخلاق نداره خا ...

شوهر منم همین خانوادشو میپرسته-حرف حرف مادرش-مادرش بگه بمیر باید بمیر-خستم کرده بدون مادرش هیچ جا نمیره ما یه مسافرت حق نداریم باهم بریم با خانوعده

خسته ترینم
شوهر منم همین خانوادشو میپرسته-حرف حرف مادرش-مادرش بگه بمیر باید بمیر-خستم کرده بدون مادرش هیچ جا نم ...

خدایا چرا رن گرفتن میموندن ور دل ننه شون .حالا شوهر من یه مادرش نیست که مادر و خواهر وخواهر زاده هاش رو خیلی دوست داره .

خدایا چرا رن گرفتن میموندن ور دل ننه شون .حالا شوهر من یه مادرش نیست که مادر و خواهر وخواهر زاده هاش ...

خیلی بد اره باید بمونن ور دل ننشون-نه اینکه با زندگی دختر مردم بازی کنن-واقعا نمیدونم چی کار کنم هیچ جوره درست نمیشه بدتر میشه که بهتر نمیشه گیر کردم

خسته ترینم
خدایا چرا رن گرفتن میموندن ور دل ننه شون .حالا شوهر من یه مادرش نیست که مادر و خواهر وخواهر زاده هاش ...

بخدا همه کرونا گرفته بودیم با همون وضعیت غذا میپختم و همه ی کارامو میکردم و همش توقع داشت .چند روز بعد خواهرش گرفت یک هفته رفت مراقبت کرد ازش نزاشت آب تو دلش تکون بخوره شوهر و دوتا بچه‌هاش هم کنارش بودن .منو بچه‌هام تنها مونده بودیم حتی دکتر با تاکسی میرفتیم الان میگم اشکم میاد بحال خودم