2777
2789
عنوان

باردارم سم زدم به خونه

290 بازدید | 6 پست

سلام من دیروز خونمون سوسک دیدم و برداشتم اسپری کامن زدم از دیروز بوش بود مخصوصا تو دستشویی امروز یه سم بدون بو زدم ولی الان خوندم نوشته بود که بچه اوتیسم میگیره توهفته شش بارداریم

دارم از استرس میمیرم نمیدونستم خطرناکه

نترس عزیزم،هیچیش نمیشه وقتی خطرناکه که همیشگی استفاده کنی دیگه سعی کن یا از سم استفاده نکنی،یا ماس ...

ممنونم  نه همون یه بار دیروز بود امروز بدون بو زدم ولی بعد تو اینترنت خوندم باعث اوتیسم میشه خیلی ترسیدم دیروزم که زدم فقط تودستشویی زدم بیرون نزدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی بارداریم خیلی از سم کامن و وایتکس و جرمگیر به شدت استفاده کردم چون خونه عوض کردم بعد اون زمان اوایل کرونا بود میگفتن وایتکس و آب قاطی کنید باهاش ضدعفونی درست کنید و به دستاتون بزنید من انقد اونجور کردم بچه ام اومد دنیا یه دو سه تا لکه سفید روی پوستش بعده دوماه زد و بعده یکسال و نیمگیش کلا لکه ها محو شد و از بین رفت و اثری ازش نموند وای توی اون یکسال من مردم و زنده شده فکر کردم نصیب نشه پیسی گرفته

همش حس میکنم انقد از مواد شیمیایی استفاده کردم اینطور شد

تو با یه بار اینطور نمیشی نگران نباش من تمام ۹ ماه رو با این مواد  سرو کار داشتم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
من توی بارداریم خیلی از سم کامن و وایتکس و جرمگیر به شدت استفاده کردم چون خونه عوض کردم بعد اون زمان ...

خداخیرتون بده داشتم از استرس میمردم 

انشالله خدا کوچولوتون  رو حفظ کنه 

از سم هم استفاده کردید کامن یا فقط وایتکس ومواد شوینده؟

خداخیرتون بده داشتم از استرس میمردم  انشالله خدا کوچولوتون  رو حفظ کنه  از سم هم اس ...

آره سم کامن هم خیلی زدم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤