2821
2789
عنوان

ای کاش مردم......

161 بازدید | 7 پست

به این‌میرسیدن که سوال کردن در مورد مسائل زندگی بقیه وظیفشون نیست شاید با اون سوالس که میپرسی آتیش میزنی به دل طرف باعث میشی اون دردی که تو دلش هست چند برابر بشه 😭😭😭😭

یاحضرت عباس همینجا دارم مینویسم خسته شدم تروخدا نگاهم کن تورو به پهلوی شکسته ی مادرتون به اون شش ماهه ی شهیدتون نگاهم کنید خسته شدم از حرف مردم قلب من دیگه خرده شکسته شده نمیدونم کجاشو میزنن خرد میکنن که انقدر بهم میریزم 

تروخدا آبرومو بخر بشنو صدای دل شکستمو نگاه کن به اشکای شبو روز مامانم 

ای خدا کاش عمر من همینجا تموم میشد 

سه ساله بچمو از دست دادم بخاطر مشکل ژنتیک که کسی نمیدونه دلیل سقطم چی بوده به هیچکس نگفتم سه ساله دارم تو مطب دکتر و آزمایشگاه های ژنتیک پول خرج میکنم دیگه بزرگو کوچیک تو شهرمون دارن میگن نازاست که بچه دار نمیشه چرا بچه نمیاره مگه مشکل داره؟چرا نمیره بکاره؟چرا نمیرین براش نذر کنین دخیل ببندین بچه دار بشه؟چرا چرا چرا بابا بسه دردم کمه شما بااین حرفاتون بدترش میکنین حرف مردم واسم مهم نبوده اصلا و ابدا ولی دیگه داره خستم میکنه سه ساله دارم میشنوم بسه دیگ 

بخدا استرس گرفتم اگه خدایی نکرده مشکل بچه تکرار بشه به این جماعت چی بگم 😭😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این جماعت عادتشون همینه خواهرم 

انشالله به حق امام حسین و این شب دامنت سبز بشه 

صبور باش و همه چیز رو فقط بسپار به خدااا 

میدونم خیلی خیلی سخت هست ولی صبوری کن 

غصه خودتو بخور نه اینکه چه جوابی به دیگران بدی 

حرف مردم برات مهم نباشه هم حکمت خداست .فرض کن اگه همون  بچه ت که سقط کردی به دنیا میومد ولی با یه مشکل مادرزادی و جلو چشمات زجر می‌کشید چه حالی میشدی یا آیا همون مردی که الان میگن ناراست ذره ای دلشون برای تو و بچه ت میسوخت؟حتی اگرم میسوخت کاری از دستشون برنمی‌برنمیومد چون همه کارا فقط از دست خدا برمیاد.

امیدت و از دست نده و توکل کن به خدایی که خیلی مهربونه