2777
2789

از اول حسابداری دوست نداشتم ولی به یه شرایطی مجبور شدم رفتم حسابداری من سال ۹۹ مدرک کارشناسی حسابداری گرفتم تا الان دنبال کار میگردم پیدا نمیکنم البته پیدا میشه یا باید پارتی داشته باشی یا محیطاش خوب نیست آخه من اعصابم بخاطر این داغونه درسم تو ۴ الی ۵ ساله عالی بود من الان  شرایطم جوری شده  که مشکل اعصاب پیدا کردم من خیلی با سختی درس خوندم چرا باید اینجوری بشم از بیکاری حتی فکر خودکشی هم کردم استخدامی ها هم دیگه حافظه ام نمی‌کشه بخونم  یه دفعه میزنه سرم برم ارشد روانشناسی بخونم ولی میگن نمیشه پروانه گرفت چون کارشناسیم غیرمرتبطه نمی‌دونم چیکار کنم هنری هم بلد نیست خودم رو سرگرم کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هروقت اعصابت بهم ریخت یادت بیار که ۹۰٪ایرانیا همین مشکلو دارن و تو تنها نیستی! تو ایران درس خوندن برای کار اهمیت نداره فقط پارتی مهمه و بخت و اقبال

Rafiya_royanلطفا به پیج مغازه من سر بزنید. من فروشگاه لوازم حصیری و سبک بوهو دارم. Rafiya_royan 🥰 اگر از نی نی سایت مشتری من بشید (چه خرید حضوری و چه خرید مجازی) یه تخفیف خوب بهتون میدم.فقط موقع خرید حتما بگید از دوستای نی نی سایتم هستید😊
2790
2778
2791
2779
2792