2777
2789

ابرو یک نفرو پاره کردم. چقدرم پرو بود می‌گفت چرا کتکم زدی😐💔

چشمای تو نقاشی خداست🤍 اگر روزی ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی اسمون. خلاصه چشماش داستانیه🥺🥺🥺 من مطمعن هستم که من و تو باهم ازدواج میکنیم و زندگی خوبی رو شروع میکنیم🤍🙂 هرکس مخالف امضای من هست میتونه بره با خدا بحث کنه ن من. خیلیا رو توی تاپیک دیدم که مخالف سنمون بودن اما برای من حرفاشون مهم نیست مهم تایید خداست 🥺 اره اون ۱۵ سالشه دوست دارم همه جا ازش بنویسم و بگم که هدیه خداست پس منم باید از هدیه خدا محافظت کنم.ملکه من عاشقتم🥺🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیر میرسیدم میفرستادنم دفتر😣

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

ی دفعه با دوستم دعوام شد زنگ زدن به مامانامون بیان ماماننم زودتر از مامان اون رسید نزاشت حرف بزنم کشید زیر گوشم جلو دوستام 😪💔 

بعدشم مامان اون اومد دعوام کرد مامان منم اومد خابوند تو گوش من 

هیچ  وقت هیچ جا پشتم نبودن خانواده ای داغون 😪💔

آنقدر معروفم که ازم امضا میخاین. 😌😎

داشتم از پله ها میومدم پایین با سر پرت شدم پایین زنگ زدن اورژانس آخییی که چقدر گریه کردم😥

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
خاطره زیاد دارم یکیش این بود که دبستان یه شیفت پسرا بودن ومعلما نمراتمونو پشت شیشه دفتر میچسبوندن یه ...

این بده😂💔

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

ورزش ۱۲ شدم 🥴

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

@park_luna  انخ  دیشب منو  ب دیار باقی  فرستادن🤣🤣🤣  گفتم بگمت دل نگرانم نشی

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌