2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واییی اسی من ریزش مو گرفتم😫

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

اسی پوست انارخشک شده ازعطاری بگیر خرده شون کن بزاررولثه هات ودندونات بهترمیشه.....یاسیربزاررودندونت

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
منم هفته ۳۵ام دندونم. دردداره دکترم میگه برودرست کن ولی من میترسم بعدزایمان میرم.....آب نمک ولرم زود ...

والا نخ دندون میکشم آب نمک ولی مسواک بخاطر سرد و گرم شدن میترسم😭😭

هفته ۳۵_۳۶ وای یعنی تو بارداری هر دردی دوبرابر میشه انگار.😭😭

دندونامومن سرهردوتابارداریم قبلش درست کردم خراباشوولی توبارداریم سالمام خوردشدن ریختن هفته هامون یکیه دیگه چیزی نمونده بایدتحمل کنیم تاایشالابوقتش دنیابیان

خانومی با دوتا انگشتهای اشاره دو دستات بذار رو قسمت کناری پره های دماغت  و دورانی ماساژ بده 

بی حسش می‌کنه 

یکیم دستت رو بذار پیشونیت سرتو بیار پایین ولی در عین حال پیشونیتو با کف دستتو ببر بالا بازم بی حس میکنه