2777
2789
عنوان

در چ حالین؟؟😁

354 بازدید | 45 پست

من خودم که میخوام غذا درست کنم 

مامانم خستست  گفتم من شام درست میکنم

پیاز و فلفل دلمه ای و هویجو خورد کردم ادویه رو مخلوط کردم 

منتظرم یخ مرغا آب بشه برم سراغشون😂😂

فقط بچه ها یه سوال من بابام یکم چربی ش بالاست حالا ناهار کله پاچه خورده الانم برنج و مرغ سوخاری درست کنم ضرر که نداره براش؟

🫧🤍

از سردرد در حال موتم سرما خوردم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهنگ گوشمیدم مثله احمقا اشکامم میاد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بنده ساعت 7شام خوردم الان توتختم ام ک بخوابم تازه گذاشتی یخ مرغ اب شه

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

والا قلبم در دهنمه 😂

بعد چهار سال اینجا بودن رفتم تواشپز خونه به مارمولک گنده تو اشپزخونه بوددد 

واقعا از مامولک و سوسک در حد مرگ میترسم دست خودمم نیس 😭🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

تخمه میشکنم فیلم نگاه میکنم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

خاموشی زدیم داریم پسرمونو میخوابونیم

الان وقت شام خواهر 😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫