2789
ببین اگ بازم گذاشتی منوهم تگ کن وگرنه حلال نمیکنم😐😐😂😂😂 تاهمین حدم قشنگ بوووودییی

نمیخوام تو همیشه دیر میرسی تا بیای دیگه اون سه دقیقه گذشته پاک نمیشه😒🎈😂

چه زود یک سال شد....😔💔   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیخوام تو همیشه دیر میرسی تا بیای دیگه اون سه دقیقه گذشته پاک نمیشه😒🎈😂

خب ی ساعت مشخص کن  ک بیام☹

از هفته دیگ وقت سرخاروندنم ندرم

یه ساعتو تعیین کن😑😑

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

خب ی ساعت مشخص کن  ک بیام☹ از هفته دیگ وقت سرخاروندنم ندرم یه ساعتو تعیین کن😑😑

اخ گفتی دانشگاه منم کم کم داره شروع میشه😒😂

چشم عزیزم اگه خواستم بزارم قبلش بهت میگم😅

چه زود یک سال شد....😔💔   
دیدمت اصفهان 😂 اول اسمت س داره ؟

جدی؟😂

کجا دیدی منو  دقیقااا

ارههه

اسممو توسایت گفتم قبلا 

یا نکنه اشنایی😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

چه قدر با اطمینان گفتی🤦‍♀️ نکنه من و میشناسی دختر قربونت عزیزم لطف داری

خب خودمم تو عکس با گوشی به زیبایی چیزی که تو اینه هستم.نیستم

خواهش میکنم ❤

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اخ گفتی دانشگاه منم کم کم داره شروع میشه😒😂 چشم عزیزم اگه قبلش خواستم بزارم بهت میگم😅

اره دیگ باید بری سر درس ومشقات😂

مرسی😁❤

جدید گرفتم اینو  عادت کردم عکس جدیدامو برات بذارم😬😬

جانم مادر چه گشنگی😍❤️‍🔥

والا من همون دو تیکه دندونم واست گذاشتم هی میگم خدایا توبه یه وقت کسی ندیده باشه😂

چه زود یک سال شد....😔💔   
شوخی میکنم 😆😆🤣🤣 خوشگلی رنگ چشمات خیلیییی قشنگه

داشتم خوشحال می شدم واقعا گفتم یکی منو دیده😂

قربونت نگاهت خوشگله💋💛

جانم مادر چه گشنگی😍❤️‍🔥 والا من همون دو تیکه دندونم واست گذاشتم هی میگم خدایا توبه یه وقت کسی ندی ...

اگ میترسی اصلا نذار قربونت برم 🫂🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها نطرتون درباره این چهره چیه؟ به خانوم ایرانی تو امریکا چهرش و خیلی دوست دارم میخوام با سلیقه ...

دلنشینه من دوست دارم

عمل داره اما افراطی نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نمیخواااام😒 بی فانوسا خیلی استراحت رو کوتاه دادن😒💉 من اصلا امادگی ندارممممم

چند ترم دیگ داری؟رشتت چیهه