2777
2789
خدا شاهده دو تاشو خودم سوزوندم ....دیدم هر دقیقه تو نی نی سایتم گفتم چ خبره بابا....بلافاصله ک اون د ...

حالا چرا با این همه شماره عضو شده بودی چقد اینجا رو جدی گرفتی   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاش میشد بلاکت کرد خیلی وضعت خرابه من جایی تگ نکن روم ریپم نزن  ... برات تایپک میزنم گزارشتو بزنن خداحافظی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
کاش میشد بلاکت کرد خیلی وضعت خرابه من جایی تگ نکن روم ریپم نزن  ... برات تایپک میزنم گزارشتو بز ...

بیا برو تو گونی خوشگله😂😂😂😂😂😂😂 خواستم بگم اینجوری عکس میزارن یاد بگیر نه مثل تو که اسم عکس اومد در رفتی ، حالا گمشو وو هر غلطی خواستی بکن چخه دیگه نبینمت

بیا برو تو گونی خوشگله😂😂😂😂😂😂😂 خواستم بگم اینجوری عکس میزارن یاد بگیر نه مثل تو که اسم عکس اوم ...

خداشفات بده تو اوس منو. تگ مکنی انقدر حسود بدبختی توام عکستو بفرست ببینم چی معلوم نیست چقدررر زشتی که انقدر دردت اومده یکی گفته خوشکل داری میمیری 

من از عکس نمیترسم نمیخوام شناسایی بشم برام دردسر میشه تو شعور نداری که بفهمی  بدبخت از دیشب تا الان مردی از حرص بدبخت اونا بچه هایی که تو مادرشونی که بخوای تربیتشون کنی 

روی من ریپ نزن انگاری من بهت گفتم تو زشتی که انقدر فشاری شدی تحمل خوشکلی کسی رو نداری واقعا فکر نمیکردم انقدر بیچاره باشی بکش بیرون از من حالمو داری بهم مزنی باورم نمیشه یک زن به یک زن دگ هم نوع خودش انقدر حسادت کنه 

دعا میکنم خدا انقدر بهت خوبی و خوش قلبی بده که با یکنفر که قشنگه انقدر نجنگی ...خوبه اسی رو نخوردی 😂😂😂

اسی اگه میخونی کامنتم این خانم ...من تو تایپکم راجب خودم دو کلام تعریف کردم که درستم بود ایشون انقدر فشاری شدن منو اینجا تگ کردن و بیخیال نمیشن ببخشید اگه از کامنتم تو تایپکت ناراحت شدی عزیزم 😘

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
خداشفات بده تو اوس منو. تگ مکنی انقدر حسود بدبختی توام عکستو بفرست ببینم چی معلوم نیست چقدررر زشتی ک ...

چقدر تایپ کردیییییی وای من اصلا نخوندم ارزشی نداری بخونم برو  نبینمت 

چقدر تایپ کردیییییی وای من اصلا نخوندم ارزشی نداری بخونم برو  نبینمت

💩💩💩

خداشفات بده تو اوس منو. تگ مکنی انقدر حسود بدبختی توام عکستو بفرست ببینم چی معلوم نیست چقدررر زشتی ک ...

فقط دیدم اولشو  ب زبون افغانی نوشتی اوس منو تگ مکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣درضمن اسی عکس گذاشت عرووووسک بود 

فقط دیدم اولشو  ب زبون افغانی نوشتی اوس منو تگ مکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣درضمن اسی عکس گذاشت عرووووسک ب ...

وای چقدر تو خنگی اوس یعنی اوسکول خیلی وضعت خرابه 

دیدم عکس اسی رو خوشکله معموله که خوشکله تو از خودت بزار خوشکلی اسی به تو مربوطه ؟ 😂😂

از خودت مایه بذار لاقل 

یکبار دیگه اسمتو ببینم یه جور دیگ حالیت میکنم حالا گمشو

تو خودت از حسودی مردی اسممو تگ کردی 

وگرنه من با آدمای مثل تو اصلا حرف نمیزنم تو حتی نمتونی یکذره در حدم باشی از هیچ لحاظ 

از همین اسم کاربریم دیگه برو تا تهش که من چه شکلیم 🙃

کاش میشد بلاکت میکردم که دیگه حرف نزنی با من بای دیگ ریپ نزن 

تو خودت از حسودی مردی اسممو تگ کردی  وگرنه من با آدمای مثل تو اصلا حرف نمیزنم تو حتی نمتونی یک ...

بدجور سوختیا پماد لازمی تو داری هی تایپ میکنیییییییی 100تا خط نوشتی من اصلا نخوندم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣