2777
2789
عنوان

امشب ی دلتنگی عجیبی گرفتم واسش

154 بازدید | 9 پست

یک سال و نیمه کاتیم اون رفت منم هیچ وفت نبخشیدمش

اینقدر منتظر بودم برگرده ولی بعد بی حس شدم بهش 

تمام راه های ارتباطیم رو بستم شمارم عوض کردم اینستام حذف کردم منطقیش همین بود واس کسی که بی دلیل رفت یا کسی جدید پیدا کرد بعد از ۲ سال ولم کرد رفت 

کم کم اکی شدم و یک سال و نیم میگذره از این کات 

تا اینکه خوابش دیدم چندبار چند شب پیش پشت سر هم تو خوابم ناراحت و پشیمون بود یا گاهی باهم خوب بودیم یا ... 

این خواب ها که دیدم ب کنار اما بعد از چند روز امشب خیلی خیلی دلتنگش‌شدم نمیدونم با دلتنگیم چیکار کنم  نمیدونم کی خوب میشم .

منم مثل شما بعد از کات با اکسم خیلی حالم بد شد و هنوزم یه گوشه ای از ذهنم یه تاریکی دارم بخاطر همین موضوع 

بنظرم فقط باید خودت رو سرگرم کنی با چیزای دیگه و همینکخ فکرش اومد به ذهنت مثل یه خاطره یه تجربه نگاهش کنی

و اصلا هم نباید از خودت انتظار فراموش شدنش یا ناپدید شدن حست بهش رو داشته باشی چون همه چیز بدتر میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هرچقدرم خوابشو ببینی یادت نره که بی دلیل گذاشته تورو رفته مهم پای رفتنه بوده که ارتباط مستقیمی ...

همین الانم میتونم برش گردونم خودم نمیخوام دیگه .

ولی دلتنگیه خیلی اذیتم میکنه گاهی اوقات با گذشت اینهنه وقت

منم مثل شما بعد از کات با اکسم خیلی حالم بد شد و هنوزم یه گوشه ای از ذهنم یه تاریکی دارم بخاطر همین ...

من خودم سرگردم میکنم ولی دلتنگیه هست مثل اینکه سرت درد باش خودت سرگرم کنی ولی سردرده هنوز حسش میکنی 

با گذشت اینهمه مدت نباید دلتنگ بشم اونم ب کسی ک رفت ... از خودم اتفاقا توقع دازم و گاهی ب شدت بدم میاد از خودم با حرفای ک ب خودم بزنم اشکال نداره جزیی از زندگیم بوده هشق اگلم بوده حالا دلتنگش هم شدم هم نمیتونم خودم گولبزنم تهش بدم میاد از زفتارم 

من خودم سرگردم میکنم ولی دلتنگیه هست مثل اینکه سرت درد باش خودت سرگرم کنی ولی سردرده هنوز حسش میکنی& ...

دیگه باید اینو قبول کنی که دوسال شما باکسی بودی که فکر میکردی همیشه هست، و مغزت عادت کرده شدید بهش، هیچوقت این حست ازبین نمیره فقط کمرنگ تر میشه و عادی میشه برات، خودتو سرزنش نکن و قبول کن 

دیگه باید اینو قبول کنی که دوسال شما باکسی بودی که فکر میکردی همیشه هست، و مغزت عادت کرده شدید بهش، ...

از این میترسم روزی برسه با کسی باشم و حس دلتنگی ب اون کنم این خیلی بده