2777
2789

رفتارا بچگانه داره

مسئولیت پذیره ها

ولی حالت گرم گرفتنش و مسخره بازی هاش با مردا و حتییی خانما بچگانست

آقا من سرکار از یکی خوشم اومده بود فکر میکردم واااو چقدر آقا و متینه..هممون این فکرو میکردیم

ولی الان دیدم خیلیم سبکه‌...کافیه یمدت بگذره و یخش باز بشه با کسی

همچین آدمی بعداز ازدواج درست نمیشه ؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب هیچ وجه

حتی اگه بهش بگم این یه مشکله توی تو و تلاش کنه درستش کنه؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
همچین آدمی اصلاازدواج نمیکنه

ولی اون میخواد ازدواج کنه

نه درست نمیشه ببین تو نمیتونی آدمارو تغییر بدی پس بهتره نظر خودتو تغییر بدی

حتی اگه بهش بگم این یه مشکله توی تو و تلاش کنه درستش کنه؟

هیچ وقت به امید درست کردن کسی باهاش ازدواج نکن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
هر شخص فرق میکنه ولی من عمراً بتونم با چنین شخصی کنار بیام چون خیلی آدمِ «جاش هست این حرف رو بزنم یا ...

نظر من این بود که هر مردی یروز بچه بوده و بعد پخته شده و ازدواج میتونه باعث پختگی پسرا بشه

اگه کرداسمموعوض میکنم چندسالشه؟

۲۷