2821
2789
عنوان

چله عاشورا

84 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقت بخیر 

کسی از چله عاشورای عادی حاجت گرفته عادی با یک لعن و یک سلام نه به روش حق شناس اگه گرفتین لطفا بگین چه حاجتیم گرفتین و اینکه تو طول چله مراقبه ام داشتین یا نه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته ام نزدیک 10 ساله هر چی نذر و دعا بوده خوندم ولی فایده نداشته 

عزیزم من نمیدونم شما اعتقاد دارین یا نه اما شاید دعا یا طلسم یا نمی‌دونم سنگینی دارین راستش من خودمم اصلا اعتقاد نداشتم تا همین چند وقت پیش اما همین چند وقته یه اتفاقی افتاد که واقعا دیدم راسته و اعتقاد پیدا کردم 

عزیزم من نمیدونم شما اعتقاد دارین یا نه اما شاید دعا یا طلسم یا نمی‌دونم سنگینی دارین راستش من خودمم ...

اره طلسم دارم 22 ساله روزگارم سیاهه بهم گفتن هم برای بخته هم کار خدا میدونه چی کشیدم تا حالا 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
اره طلسم دارم 22 ساله روزگارم سیاهه بهم گفتن هم برای بخته هم کار خدا میدونه چی کشیدم تا حالا 

تا حالا کاری ام کردی مثلا پیش دعا نویسی که کارش درست باشه 

تا حالا کاری ام کردی مثلا پیش دعا نویسی که کارش درست باشه 

خیلی زیاد تمام عمرم دراین راه گذشت تباه شدم توسل کردم به امام رضا یکی پیداشده ادعا میکنه طلسم دفنی رو میتونه باطل میکنه نمیدونم یه هفته دیگه نتیجه اش معلوم میشه ممنون عزیزم. بابت همدردی ات 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
خیلی زیاد تمام عمرم دراین راه گذشت تباه شدم توسل کردم به امام رضا یکی پیداشده ادعا میکنه طلسم دفنی ر ...

قربانت کاری نکردم فقط مواظب باش تو دام کلاه بردار ها نیافتی