2821
2789
عنوان

حذف تایپیک

50 بازدید | 9 پست

چرا توی سایت یه قسمتی نمیزارن خودمون تایپیکایی که نمیخایم رو پاک کنیم 

هالا قبلا هر روز میشد یه تایپیکتو بگی پاک کنن

اما الان کلا روزای زوج میشه 

یعنی واقعا اینقدر سخته این قسمت اضافه بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد هرکس دلش بخواد کلی به بقیه فحاشی میکنی یا هرتاپیکی دلش میخواد میزنه و بعد پاکش میکنه

الانم هرکسی بخاد میتونه اینجور تایپیکی بزنه 

بعد اطلاعاتی که ما اینجا ذخیره میکنیم حتی بعد از پاک کردنش باز توی سایت میمونه فقط برای ما پاک شده

حالا اینکه خودمون حذف کنیم هیچی ولی قبلا تاپیک حذف تاپیک هر روز بود. الان کردن سه روز تازه اگه تعطیل ...

الان من شاید 20 تا تایپیک بخوام پاک کنم یعنی 40 روز باید صبر کنم تازه بیشتر :/

الانم هرکسی بخاد میتونه اینجور تایپیکی بزنه  بعد بعد اطلاعاتی که ما اینجا ذخیره میکنیم حتی بعد ...

الان بزنن چون نمیتونن پاک کنن تو‌سایت میمونه و‌ کلی گزارش میخورن نی نی یار میاد سروقتشثن 

اما اگه بشه پاک کرد گزارشی هم در کار نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
الان بزنن چون نمیتونن پاک کنن تو‌سایت میمونه و‌ کلی گزارش میخورن نی نی یار میاد سروقتشثن  اما ...

ببین اطلاعاتی که میزاریم اینجا همین تایپیکای حذف شده برای کسی که این سایت رو مدیریت میکنه باز میمونه فقط ما نمیبینیم :)

ببین اطلاعاتی که میزاریم اینجا همین تایپیکای حذف شده برای کسی که این سایت رو مدیریت میکنه باز میمونه ...

خب دیگه اگه تاپیکها به دست خوده استارتر سریع حذف بشه کاربرا دیگه نمیبینن که تعداد گزارشش زیاد بشه و نی نی یار بررسی کنه

تعداد تاپیک‌ها اونقدر زیاده که نی نی یارها نمیان دونه دونه بررسیش کنن ، مگر زیاد‌گزارش بخوره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
الان من شاید 20 تا تایپیک بخوام پاک کنم یعنی 40 روز باید صبر کنم تازه بیشتر :/

اره دقیقا 

تازه روزی یه دونه هم پاک میکنن. تازه ترش اینکه بعضی وقتا یادشون میره پاک کنن یا میبینن خیلی مهم و ضروری نیست، پاک نمیکنن. که مجبور میشی دو روز اون تاپیکو تکرار کنی😐. که اون روز راجع به این بهشون توپیدم که حداقل این سه روز سه تاپیک رو دیگه از کاربرا نگیرین😂 

اینجا ایز گلستوووون. به به😐😐😂

از ترس‌ هایتان نترسید! 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش