2777
2789
عنوان

ضربه به بینی عمل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 21 پست

عزیزم اتفاقی برای بینید نیوفتاده؟

من تازه عمل کردم حدودا ۴ـ۵ روزه هنوزم اسپیلنت رو بینی ام الان گوشی دستم بود خورد به بینی ام نه محک نه آروم نه خون اومد نه ورم کرد چیزیش نشده بنظرت

خیلی استرس گرفتم😭

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
عزیزم اتفاقی برای بینید نیوفتاده؟من تازه عمل کردم حدودا ۴ـ۵ روزه هنوزم اسپیلنت رو بینی ام الان گوشی ...

نهههه من که بینیم سالمه سالمه😅الکی استرس داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر داییی من دو روز بعد عمل پسرش ک کوچیکه محکم میزنه بع ببینش با لیوان😂😂الان عالیه بینیش

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
عزیزم اتفاقی برای بینید نیوفتاده؟من تازه عمل کردم حدودا ۴ـ۵ روزه هنوزم اسپیلنت رو بینی ام الان گوشی ...

سلام الان منم ۳ روز عمل کردم همین اتفاق افتاد گوشی به یه سمت بینی خورد استرس دارم

شما بینی ات مشکلی براش پیش نیومد؟

سلام الان منم ۳ روز عمل کردم همین اتفاق افتاد گوشی به یه سمت بینی خورد استرس دارمشما بینی ات مشکلی ب ...

سلام عزیزم 

من چون پره بینی مو جمع کرده بود دکتر یکی از بخیه ها به قولی پرید 

مردم و زنده شدم تا بعد برداشتن اسپیلنت یدونه بخیه زد 😭😭

ولی بینیم اوکی خداروشکر

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
سلام عزیزم من چون پره بینی مو جمع کرده بود دکتر یکی از بخیه ها به قولی پرید مردم و زنده شدم تا بعد ب ...

خداروشکر پس یعنی تو شکلش تغییری نشده

اصلا هر کاری کنی یه چیزی میشه من نزدیک بود بیافتم دستمو ب در گرفتم خودمو کشیدم بالا ولی حس میکنم ب بینیم فشار اومد چون سرم گیج رفتم یکمم بلند بلند غر زدم 

حالا استرس دارم میگم انگار جسم سنگین بلند کردم همون فشاره نگرانم نوک بینیم نیافته روبه پایین

خداروشکر پس یعنی تو شکلش تغییری نشدهاصلا هر کاری کنی یه چیزی میشه من نزدیک بود بیافتم دستمو ب در گرف ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش انشالله چیزی نشده 

در کل زیاد حساس باشی اتفاقات زیادی میوفته پس بیخیال باش