2777
2789
عنوان

ضربه به بینی عمل شده

2687 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه هفته از عملم میگذره و هنوز بینیم گچ داره

دیروز یکی اومد بغلم کنی شونش محکم خورد به سمت راست بینیم روی گچ یه صدای شکستن قلنجم داد  منم درد شدید گرفت نشستم به گریه بعد ازش آب خون اومد 

ولی یه ساعت بعد درد نداشتم دیگه الانم  نه گچم کج شده نه تنفسم مشکل داره  نه ظاهر بینیم 

به نظرتون چند درصد احتمال داره بینیم مشکل پیدا کرده باشه؟قسمت زیر گچش؟؟دارم از ناراحتی میمیرم😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خون ها احتما ته مونده داخل بینیت بوده تکون خوررده ریخته بیرون اگر نه اتفاقی نیست 

رفتی دکتر مارو خبر گن

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
اره عزیزم سخت بود خیلی  اگه بشکنه خون نمیاد ؟؟آخه فقط یکم آب خون اومد از رو ظاهرم که کج نشده🥲 ...

من بینیم وقتی شکست خون اومد شدید  

انشالله ک‌هیچی نشده ولی بنظرم حداقل زنگ بزن به دکتر بگو تا یکشنبه صبر نکن

استرس گرفتم من 

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 
من بینیم وقتی شکست خون اومد شدید   انشالله ک‌هیچی نشده ولی بنظرم حداقل زنگ بزن به دکتر بگو تا ...

بهش گفتم گفت اگه خون نمیاد مشکلی نیست برای منم بیشتر آب خون اومد اونم چون گریه گردم اومد