2777
2789
عنوان

عمل بینی

67 بازدید | 9 پست

خانومای دماغ عملی

چیکار کنیم بعد عمل بینیمون زیاد کیپ نشه و اذیت نشیم؟؟واسه بهبود زودتر چیکارا کنیم؟؟چیکار کنیم کبود نشیم؟؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
اب کرفس  و شستشوی بینی با سرم

واسه کیپی شستشو با سرم؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مال من هنوزم کیپه

چندوقته عمل کردی؟؟عملش راحته؟؟من هنوز عمل نکردم ولی میخام با اطلاعات کامل برم واسه عمل

چندوقته عمل کردی؟؟عملش راحته؟؟من هنوز عمل نکردم ولی میخام با اطلاعات کامل برم واسه عمل

یک و نیم ماهه

کیپ نیستا خشک میشه داخلش ک باید شستشو بدم

وگرنه با بینی نفس میکشم

عمل راحتی نیس

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایلم عکس خودمه کپی ممنوووع

یک و نیم ماهه کیپ نیستا خشک میشه داخلش ک باید شستشو بدم وگرنه با بینی نفس میکشم عمل راحتی نیس

چرا بعضیا میگن راحته بعضیا میگن سخته:/

چرا بعضیا میگن راحته بعضیا میگن سخته:/

عمل بینی درد نداره

ولی عمل سنگینیه

چون یک و نیم ساعت دو ساعت حداقل داره رو بینی کار میشه استخون تراش داده میشه..در حالی ک زایمان سزارین نیم ساعت هم طول نمیکشه کدومش راحتتره؟

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایلم عکس خودمه کپی ممنوووع

عمل بینی درد نداره ولی عمل سنگینیه چون یک و نیم ساعت دو ساعت حداقل داره رو بینی کار میشه استخون تر ...

سزارین نشدم خوشبختانه

ولی استرس عمل بینی رو دارم