2777
2789

چند تا سوال دارم 

به شوهرم گفته بودم برام سایز ۱ مارک لونت بگیره 

حالا اومده می بینم سایز بزرگ هاینز گرفته 

کسی داشته این مارکو ؟ چطوریه ؟ 

مبارکه من این برند رو نمیشناسم 

برای خرید وسایل شخصی بهتره خودتون باشید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه خیلی سخت جا میخوره  من هم زایمان طبیعی نداشتم هم سنم کمه  وقتی میخام دربیارمم ...

اول باید بادوانگشتت لاش بدی که هوانگیره بعد دربیاریش 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

من نمیتونم بذارم

حالا نمیدونما

ولی یه بارم که معاینه زنان رفتم و از دکترم پرسیدم اونم گف تو اگه بذاری خیلی اذیت میشی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بعد اینکه خیلی سخت جا میخوره  من هم زایمان طبیعی نداشتم هم سنم کمه  وقتی میخام دربیارمم ...

سه دوره طول میکشه تاقلقش دستت بیاد ولی سایز یک بگیر اگه زایمان نداشتی وخونریزیت کمه دو یه مقدار اذیت میکنه چون بزرگتره  

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

من استفاده میکنم

سنم کمه ۲۳ سالمه ینی

زایمانمم طبیعی نیس وزنمم ۴۷

ولی سایز بزرگ مارک لاویا رو استفاده میکنم

مشاورش گفت سایز کوچیک رو بگیرم با توجه به میزان خونریزیم سایز ۳ رو انتخاب کردم

اوکی ام باهاش مشکلی ندارم و کاملا اندازمه اذیت نمیشم

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

من استفاده میکنم سنم کمه ۲۳ سالمه ینی زایمانمم طبیعی نیس وزنمم ۴۷ ولی سایز بزرگ مارک لاویا رو است ...

خب مارکا هم فرق میکنه 

الان اینو ۵۰۰ تومن گرفته نمیتونم برم باز سایز کوچیک بخرم 

خب مارکا هم فرق میکنه  الان اینو ۵۰۰ تومن گرفته نمیتونم برم باز سایز کوچیک بخرم

من دوتا دارم یکی دیواعه ک کوچیکترین سایزه دیدم هر دو ساعت نشت میده اینو گرفتم منم ۱ تومن برا دوتاش هزینه کردم

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__