2777
2789
عنوان

پای قصه های مادرشوهرم ....

488 بازدید | 16 پست

مادر شوهرم  داستان و خاطرات خیلی قشنگی تعریف میکنه از زمان ناصرالدین شاه قاجار 

نوادگان قادری اینجا هستن از مادرشوهرم پرسیدم پدرش کیه گفت و گفت تا رسید به ناصر الدین شاه 

زنی به اسم رباب که زن شاه بود میگه که وقتی بچه بود این خانم ۷۰ سالش بوده و تو روستای مادرشوهرم بود با پسرش....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک لطفا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

پسر رباب و ناصر به علی حاجبی روستا به روستا صاحب بودن 

چندین پارچه آبادی  

الانم  مردی به اسم سیاوش تنها بازمانده این خونواده تاجایی که من میدونم 

پسر رباب و ناصر به علی حاجبی روستا به روستا صاحب بودن  چندین پارچه آبادی   الانم  م ...

اولاً قطره چکونی میگی

ثانیاً درست توضیح نمیدی

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

سیاوش پدرش آمریکایی بود و مادرش پری بود اسمش 

پری دختر حاجی و مهین بود 

قهرمان و کامران و پری و افسانه باهم خاهر و برادر بودن 

قهرمان پارسال از دنیا میره و امروز زنش از دنیا رفت

سیاوش پدرش آمریکایی بود و مادرش پری بود اسمش  پری دختر حاجی و مهین بود  قهرمان و کامران ...

گفتی پسر رباب و ناصر بازمانده شون سیاوش بعد میگی پدرش آمریکایی بود

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

اصلأ نفهمیدم این همه اسمو از کجا آوردی من رفتم تا مخم هنگ نکرد

تعریف میکنه چقدر کنیز و نوکر داشتن خدا میدونه 

چندین روستا مال اینا بود که انقلاب که میشه تقسیم اراضی میاد و اموال حلجبی بین مردم پخش میشه و  همه بچه های حاجی پسر پری و ناصر میرن آمریکا  الان سیاوش هست تو ایران و اون هم فقط ی دختر داره تو آمریکا 

2790
2778
2791
2779
2792