در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
.دعا کن بش برسم بخدا داغونم..بعد ۸ سال نمیتونم ازدواجشو با کسی ببینم..دعامکنین..یا امام حسین
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن. اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه به مادری که امنیت به خاطر دعاشه به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐