2777
2789
عنوان

سوال شخصی 😶❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 82 پست
همه مردا الان تو مجردی فیلم میبینن بدبختی اینجاست

اینقد نخود عقل نیستن نفهمن فرق پو. رن استار رو با یه اندام نچرال 

خب میدونن یارو برا ج ن د گ ی عمل کرده لیزر کرده خوشگل کرده 

مگه ما خودمون قبل عروسی رفتن شیو نمی‌کنیم آرایش نمیریم لباش خوشگل نمی‌پوشیم؟ خب اونا هم واسه ج ن د گ ی عمل میکنن خوشگل شن دیگه! چون قراره میلیون ها نفر بدنشون رو ببینه 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی تاثیر نداره که ذهنتو درگیر کنی سفید رو دوس دارن ولی سیاهم شوهرم میگ ی لذت دیگ داره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍ ...

🤣😂😂😂

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋

یه دوست داشتم میگفت شوهرم موهای بیکینیمو نمیبینه اما میگه چقد سیبیل دراوردی برو اصلاح.

ن واقعا بستگی به مرد داره بعضیا یه جوش بزنه زنشون بدشون میاد بعضیام اصلا نگاه نمیکنن...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
دقیقا از خودشون شبیه کیویه بعد انتظار صورتیم داشته باشن ستمه 

واقعا همونو بگو 😁 ولی کیه که بفهمه 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
اینقد نخود عقل نیستن نفهمن فرق پو. رن استار رو با یه اندام نچرال  خب میدونن یارو برا ج ن د گ ی ...

اره خب اینم درسته

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋
همون دقبقا پس ماهم باید انتظار داشته بلشیم چیزشون عین مال فیلما باشه؟

هممون🚶🏻‍♀️مردای پ. ورن استاری هم صد در صد با مردای نچرال و پشمی ایرانی فرق میکنن اونا تاخیری میزنن و پشمای تخمشون میزنن میرن آلتشون رو بزرگ میکنن 

نه بابا بیخیال مگه خود مردا اونجاشون صاف و خوشگله؟ ت خ م ا شون پر از چروک و پشم و مال بعضیا سیاه و س ...

🤣🤣🤣🤣

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

این تبلیغ ها بیشتر برای پایین آوردن اعتمادبه‌نفس خانم هاست آیا از س ی ن ه های خود رنج میبرید یا از تیرگی بی کنی رنج میبرید،همش برای جنسیتی نشون دادن زنهاست.

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید