2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
شوهرم میخواد بزور باردارم کنه که به پاش بمونم من دیگه تحمل ندارم چهار سال پیش اومدم اینجا گفتم باردا ...

نه عزیزم حامله نمیشی  دمنوش پنیرک بخور. یواشکی قرص حلوگیری بخور هر ماه از این ۲۱ روزه ها

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
بزارداغون بشه فقط بچه نیارم یکی دیگه روبدبخت کنم باشوهرپارانوییدی ..

چقدر بد ☹️ 

برید پیش روانشناس خوب میشه ها

بعدش بچه بیارید حیفه ادم‌بچه نداشته باشه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم حامله نمیشی  دمنوش پنیرک بخور. یواشکی قرص حلوگیری بخور هر ماه از این ۲۱ روزه ها

ببخشید میگم من بیست ویک روز میخورم تموم که میشه اصل همون شب رابطه داریم البته رابطه زوری ولی خب منم دوباره ال دی میخورم یعنی روز ۲۲میترسم باردارشم می‌خوام بدونم اگر نخورم باردارمیشم 

ببخشید میگم من بیست ویک روز میخورم تموم که میشه اصل همون شب رابطه داریم البته رابطه زوری ولی خب منم ...

نه عزیزم ۱ هفته استراحت. نزار خب بگو الکی پریودم

چقدر بد ☹️  برید پیش روانشناس خوب میشه ها بعدش بچه بیارید حیفه ادم‌بچه نداشته باشه

کدوم روانشناس من یه بچه دارم شوهرم منوتوخونه حبس می‌کنه نمیذارع برم بیرون خونه مادرم ده روز یه بارمیزم دعوامیکنه وتهمت میزنه چندباررفتم ولی هیچی درمانی ندارع آدم شکاکه مریضه هرکاری میکنم درست نمیشه همه آرزوهام تباه شد

نه عزیزم ۱ هفته استراحت. نزار خب بگو الکی پریودم

ببخشید ولی شوهرم بیماره یعنی دیگه سازش بدرد نمیخوره باید نگاه کنه ول کن نیس ..منم باید به راهی پیدا کنم جداشم چون اول تا آخر مجبورم می‌کنه یکی دیکه بیارم ‌.ومندنمیخام چون نه آرامشی دارم نه آسایشی مادری که جلوبچش کتک بخوره برامردن خوبه ..

ببخشید ولی شوهرم بیماره یعنی دیگه سازش بدرد نمیخوره باید نگاه کنه ول کن نیس ..منم باید به راهی پیدا ...

اگه واقعا بیماره طلاق بگیر دختر خوب

اگه واقعا بیماره طلاق بگیر دختر خوب

چجوری طلاق بگیرم نمیدونم چجوری جدابشم ازش بچه روچی‌کنم مهربم خونه ای که داریم زندگی میکنیم ولی میگه برات داغونش می‌کنم هرروزم داره به بازی در میاره که ازدستم دربیارش پارسال رفتم حدابشم برگشتم رضایت دادم مثه چی پشیمونم ازاونموقع که اومدم هم خسیس ترشده هم طلاموفروخت هم هیچی خرجی هم زوری میده ولی براخودش همه چی خریده هرچی هم مسخره میزنش به اسم مادرش..دیگه منم دلم به این زندگی نیست .ولی نه راهشوبلدم نه می‌دونم چی کنم

کدوم روانشناس من یه بچه دارم شوهرم منوتوخونه حبس می‌کنه نمیذارع برم بیرون خونه مادرم ده روز یه بارمی ...

عزیزم خدا بهت صبر بده 

انشالله همسرت هم این حالت هاش با کمک خدا درمان بشه 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨