2777
2789

هرکاری ک فک میکنین تاثیر داشته رو بمنم بگین واینکه چندمین روز از پریودتون رابطه داشتین

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز ۷ 

یعنی بعد تموم شدنش ۷ روز بعدش میشه ۱۴ مین روز از روز اول پریودت اره

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

ببین مثلا اگر بین روز ۱۲ تا ۱۶ بعد پریود دوران طلایی لقاح باشه، هر چی زودتر دست بکار بشی احتمال دختر بودن بیشتره

هر چی دیرتر انجام‌بدی احتمال پسر بودن بالا میره

مثلا روز ۱۱ تا ۱۳ احتمال دختر شدنش بیشتره

روز ۱۵ تا ۱۷ احتمالا پسر شدنش

من اینو یه جا خوندم، خودم هم انجام دادم و نتیجه داد ولی اینکه چقدر سندیت داره رو نمیدونم

با آیه ی شش سوره مریم خواهرم‌پسر دار شد 

از حاج خانوم شیرازی سخنران  قدیمی حسینیه مون شنیدم 

می گفت خیلیا با این روش پسر دار شدن 

مام انجام دادیم و خوب بود 

اما زنداداشم با نوشتن سوره اعلی سمت راست شکمش  توسط شوهرش بچش پسر شد 

دو تا اولی رو همین طوری  پسر کرد

می گفت مامان بزرگم با همین روش شیش تا پسر داره 

مامان بزرگشم میشناسم  

هر چی رابطه روزای اول بعد از پریودی باشه بچه دختر میشه..من روزای آخرش حامله شدم البته خودم تا آن تی نمی‌دونستم و حتی اسم دخترونه انتخاب میکردم ولی آن تی گفت ۸۰٪پسره و هفته ۲۵هم گفت قطعا پسره  ولی نمی‌دونم چرا وقتی اینو شنیدم نه خوشحال شدم نه ناراحت

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
ببین مثلا اگر بین روز ۱۲ تا ۱۶ بعد پریود دوران طلایی لقاح باشه، هر چی زودتر دست بکار بشی احتمال دختر ...

یعنی روز ۱۵ برم تو اقدام 

با آیه ی شش سوره مریم خواهرم‌پسر دار شد  از حاج خانوم شیرازی سخنران  قدیمی حسینیه مون شنی ...

اخه من شوهرم همکاری نمیکنه نمیشه خودم بنویسم

2790
2778
2791
2779
2792