2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم،  من ۸تیر عمل کردم، خیلی سخت بود من تا یکماه نتونستم صاف بایستم

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
سلام شما عمل کردید تا کی درد داشتید منم عمل کردم یک ماه هست درد دارم مخصوصا نافم

نافت رو مش گذاشتن؟اگه مش گذاشتن باید خیلی رعایت کنی دردشم تا یک ماه و اینکه سعی کن غذا کم بخوری و غذا هایی که نفخ داره نخوری.. 

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

ببین عزیرم

من چند سال پیش عمل کردم

و واقعیتش نمیدونستم هر چی دولاتر باشم بهتره 

فکر میکردم مثل سزارین هرچی زودتر صاف شم بهتره

خلاصه همین موقع ها بود و شروع کردم کمی خونه تکونی...میدونم باورتون نمیشه

ولی خداروشکر بخیر گذشت و بخیه ای باز نشد

فقط دوبار شکمم اب اورد که با سرنگ خالی کرد دکتر

و این ربطی به مراقبت نداره 

فقط باید گن محکم پوشید تا این اتفاق نیفته

بیفته هم مشکلی نیست بدون درد و حس اب خارج میشه از شکم

یک هفته اول سخته باید حتما کمک داشته باشی

بعدش اوکی میشی

اگه پمپ درد بگیری روزای اول هم بهتر تحمل میکنی

همینطور شیاف مسکن

نافت رو مش گذاشتن؟اگه مش گذاشتن باید خیلی رعایت کنی دردشم تا یک ماه و اینکه سعی کن غذا کم بخوری و غذ ...

شما درد نداشتید من کل شکمم درد داره .بخیه داشت نافم .ولا هیچی نمی‌خورم اشتها ندارم دکتر هم. گفت نفاخ نخور

شما درد نداشتید من کل شکمم درد داره .بخیه داشت نافم .ولا هیچی نمی‌خورم اشتها ندارم دکتر هم. گفت نفاخ ...

چرا خیلی درد داشت میگذره ولی بعدش ارزش داره خیلی عالیه من عالی شدم درسر داره ولی می ارزه...

چرا خیلی درد داشت میگذره ولی بعدش ارزش داره خیلی عالیه من عالی شدم درسر داره ولی می ارزه...

فعلا که دردم زیاده کلافه شدم مخصوصا نافم فکر میکردم یک ماه تمام میشه ولی فکر نکنم به این زودی خوب بشم 

فعلا که دردم زیاده کلافه شدم مخصوصا نافم فکر میکردم یک ماه تمام میشه ولی فکر نکنم به این زودی خوب بش ...

چرا خوب میشی مواظبت خوب بکن ..به خودت برس رعایت کن.. عالی میشی

من ۲۱سالمه ۶روزه که عمل ابدو ولیپو ۳۶۰انجام دادم چون دوقلو حامله بودم شکمم افتضاح بود اونایی که میترسونن میخوام بگم اصلا اونقدر هاهم ترس نداره من خودم عمل سزارین هم انجام دادم ازسزارین آسون تره من بعد به هوش اومدن اصلااا درد نداشتم ووقتی راه میرفتم اصلا درد نداشتم خودم میتونستم تنهایی راه برم ووقتی خونه اومدم اون درن هایی که شکمم وصله اون آدمو کلافه میکنه خلاصه اینکه اصلا ترس نداره اونقدرهاهم دردواذیت نداره  واینکه باید دکتر خوب پیداکنین شرط دکترشه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز