2821
2789
عنوان

میشه بیایین

49 بازدید | 5 پست

میشه نفری یه ام ان یجیب برا سلامتی دخترم بخونید. 

خیلی درمونده شدم فقط یه معجزه می‌تونه بچه منو خوب کنه. هر کی خوند لایک کنه منم با دل شکسته ام براش صلوات میفرستم.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

اميدوارم توي همين روز شفاي دختر عزيزتون و از خدا بگيرين عزيزدلم و براي خودتون ارامش و دل شاد ميخوام از خدا به خدا اعتماد كنين شما حاجت روا شدين امروز مطمئن باشين🌹🙏

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
اميدوارم توي همين روز شفاي دختر عزيزتون و از خدا بگيرين عزيزدلم و براي خودتون ارامش و دل شاد ميخوام ...

مرسی عزیزم

با حرفات دلم لرزید. الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم با حرفات دلم لرزید. الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

غم و بذار كنار گلم فاز شادي و بيار و از خدا تشكر كن كه دخترت شفا پيدا كرده وقتي خداي به اين بزرگي و مهربوني داريم نااميدي كفرِ به شيطون و هرچيزي كه باعث ميشه بزرگي خدا يادت بره لعنت بفرست و دوركعت نماز شكر بخون كه خدا صدات و شنيده باااا لبخند😍😍🌹🌹

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
غم و بذار كنار گلم فاز شادي و بيار و از خدا تشكر كن كه دخترت شفا پيدا كرده وقتي خداي به اين بزرگي و ...

یا خدا 

چشم😍😍😍😍😍

خیلی دوستت دارم مرسی بابت اینهمه امید و انرژی مثبتی که بهم دادی🙏🙏🙏🙏

یا خدا  چشم😍😍😍😍😍 خیلی دوستت دارم مرسی بابت اینهمه امید و انرژی مثبتی که بهم دادی🙏🙏🙏🙏

😍😍😍💃💃💃🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘

2790
2823
2791
2779
2792