2777
2789
عنوان

نیاز مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرت کی فوت کرده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهرم دوماهه فوت کرده بچه هام میرن کلاس اول خرج خونه و کرایه خونه فعلن تا برم سرکار یه ماه طول می‌کش ...

اون مدرسه ثبت نام کردی به مدیرومعاون بسپارکه نیازبه کمک داری مطمئن باش اگرجزمدارس خاص نباشه خیلیاکمک میارن ازدیروزچندتاکاربردیدم گفتن میبریم مدارس خودمم نذرکردم ببرم مدرسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهرم دوماهه فوت کرده بچه هام میرن کلاس اول خرج خونه و کرایه خونه فعلن تا برم سرکار یه ماه طول می‌کش ...

خب از خانوادت پول بخواه 

چطور میتونی از غریبه پول بخوای از مادر و خواهر و عمه و خالی و دایی نمیتونی

من هیچ وقت اعتماد نمیکنم هیچ وقت

به جرات می تونم رو خودم قسم بخورم

یه بار یه مشکل مالی برام پیش اومد در حد بگم سکته پیش رفتم

توی گروه تلگرامی یه پیامی باعث شد من جواب بدم و خلاصه بحث مالی پیش کشیده شد.

مشکلمو با قصد اینکه خالی شم از تنش بیان کردم.

چند نفر گفتن بیا کمکت کنیم و ... چون گروه کاری بود و عضو قدیمی بودم.

من هی تشکر کردم هی دعاگویی کردم و گذشتم از این پیشنهادات.

چند روز تلاش کردم پول برام جور نشد.

بعد یهو رفتم دل به دریا زدم عنوانش کردم.

به ادمین گفتم همه بریزن به حسابت تو انتقال بده به من که بین من و تو این موضوع بمونه.

و من به تو برمیگردونم تو خودت سهم هر کسی رو بده.

برا جلب اعتمادش از کارت ملی، قبض گاز و آب و برق عکس فرستادم. مجبور بودم هیچ راهی نداشتم، اصن قفل بودم.

بماند که چقدر سختم بود و چند نفر هی سعی کردن منو کلااهبردار جا بزنن ؛

ولی من مجبور بودم ، مجبور

یک ماه مرتب می رفتم تو گروه سر می زدم که فکر نکنن رفتم که رفتم.

سه ماه طول کشید تا پس دادم بدهی مو.

حرکت عجیبی بود ... ازشون تشکر کردم.

البته بگم ها ، گروه کاری بود نه فضای مجازی برا چت و ...

حرف مدت ها پیش هستش.

الان که پیامتو خوندم یادم اومد به اون روز ؛

اعتماد کردن سخته خیلی

لعنت به اونایی که باعث بی اعتمادی میشن.

قبلا برا یه خانمی پول جمع کرده بودم که میگفت برا شیر خشک بچه ش و ... بعد یهویی تو اینستا دیدمش کافه کردی و کاشت ناخن و ...

من هیچ وقت اعتماد نمیکنم هیچ وقت به جرات می تونم رو خودم قسم بخورم یه بار یه مشکل مالی برام پیش او ...

منم تویه گروه هستم ادمینش کمک جمع میکنه اما گزارش میده چکارکرده

من هیچ وقت اعتماد نمیکنم هیچ وقت به جرات می تونم رو خودم قسم بخورم یه بار یه مشکل مالی برام پیش او ...

واقعن لعنت بهشون ک این کارو انجام میدن بقیه هم نمیتونن اعتماد کنن به ما مهم نیست کسی اعتماد نمیکنه یه فکری دیگه براشون میکنم یا امسال ثبت نامشون نمیکنم چون واقعن نمیتونم 

منم تویه گروه هستم ادمینش کمک جمع میکنه اما گزارش میده چکارکرده

آره دیگه

منم اون موقع یادمه براش رسید فرستادم.

بماند که چقدر برا سین جیم کردن اذیت شدم

اما خب حق داشتن ...

از طرفی من نیاز به کمک داشتم و اونا هم نیاز به اعتماد

از ته قلبم همیشه دعا می کنم هیچ وقت تو شرایط بد مالی نباشه

من برام زیاد پیش اومده ... که به ظاهرم نمیخورده که اصن بی پولی کشیده باشم😅

البته من برا قرض گرفته بودم نه کمک بلاعوض

ولی گاهی وقتا یه چیزای عجیب آدم میبینه؛

میدونی اگه اعتماد از بین نمی رفت اگه کسی سلب اعتماد نمی کرد اون وقت چ قد لذت بخش بود دست کسی رو بگیری؛