2777
2789
عنوان

نیاز مالی

637 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها دوتا بچه دارم تنها زندگی میکنم میخان امسال برن مدرسه کسی هست کمک مالی کنه خیلی احتیاج دارم اهل کثافت کاری هم نیستم برم پول دربیارم شوهرم فوت کرده کسیو ندارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خدایی نکرده نمیخوام دلت رو بشکونم

اما شما ۴ ماه پیش ،۳۰ میلیون میخواستی پول عمل بینی بدی

نمی دونم عمل کردی یا نع

اما مگه خرج مدرسه دولتی چقدره که الان اومدی کمک بگیری؟؟؟

عزت نفس خیلی مسئله مهمیه

الان اون قدر ،دورر و برم آدم دیدم که پول می‌گیرند از بقیه برا سفر،  عمل زیبایی ،گوشی آیفون 

اللهم عجل لولیک الفرج

نمیخوام ناراحت بشی از دستم ولی از بس زمونه بد شده آدما از بس از اعتمادشون سوء استفاده شده دیگه گرگ شدن 

من نظرمو میگم که چرا نمیتونم کمک کنم بهت فقط امیدوارم بهت برنخوره  چون من اگه دوتا بچه مدرسه ای داشته باشم و وضع مالیمم خوب نباشه ۳۰ میلیون پول بابت عمل بینی نمیدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عزیزم خدایی نکرده نمیخوام دلت رو بشکونم اما شما ۴ ماه پیش ،۳۰ میلیون میخواستی پول عمل بینی بدی نمی ...

عمل بینی مال خواهر شوهرم بود تو گوشی من انجام الان ک شوهرم فوت کرده اونام نزدیکمون نمیان 🥀

نمیخوام ناراحت بشی از دستم ولی از بس زمونه بد شده آدما از بس از اعتمادشون سوء استفاده شده دیگه گرگ ش ...

بچه ها سوع تفاهم شده به قرآن قسم عمل بینی انجام ندادم مال خواهر شوهرم بود لعنتیه اومده اظهار نظر کرده الان آدم حسابمون نمیککنن

دور از جون این خانوم، خواهر شوهر من برا ،کاشت ناخن و بوتاکس و زل لب و هزار تا کوفت و مرض از من و شوهرم قرض میگیره 

در صورتیکه خودش درآمدش ماهی ۴۰ میلیونه 

اون وقت من و همسرم درامدمون روی هم ،ماهی ۲۰ تومان هم نیست 

سفر نمیریم که هزینه های اصلی زندگی مون رو بدیم و دست مون جلو بقیه دراز نباشه 

وگرنه منم بلدم برم آرایشگاه و خرج زیبایی ام کنم

اما عزت نفسم اجازه نمیده دستم رو جلو دیگران بگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج