2777
2789
عنوان

چیکار کنم 🥲🥲🥲🥲؟

137 بازدید | 14 پست

هفته ی بعد دوتا امتحان دارم و برام مهمه که قبول بشه ولی خیلی سستم 

میشینم که بخونم خوابم می‌بره و زود خسته میشم با لب تاب میخونم کتاب نیست 

مثلا دیروز ۲ساعت خوندم روز قبلش ۵ساعت 

اونم به زور و فشار خودم رو انداختم .چیکار کنم 😐😐 چیکار کنم مثل آدم بشینم بخونم 😐😐😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خوندن با لب تاب که خیلی سخته

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصله گوشی رو نگاه نکن چون باعث میشه مغزت احساس خستگی کنه 

موقع درس فقط ساعت رو از گوشی میبینم کار دیگه آیی نمیکنم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
خوندن با لب تاب که خیلی سخته

سختم نیست .زیرش میتونم خط هم بکشم ولی خسته میشم .مثلا امروز خیلی هم خوب خوابیدم شب رو ولی احساس خواب و سستی میکنم . فقط یک ساعت تا یک حالا خوندم 

موقع درس فقط ساعت رو از گوشی میبینم کار دیگه آیی نمیکنم 

خب پس یکم ورزش کن بدنت سرحال بیاد بعد خوراکی های مورد علاقتو بخور بعد با اشتیاق درس بخون که خوشت بیاد از درس خوندنت و بینش یه استراحت کوتاه کن ولی اصلا گوشی رو نگاه نکن مثلا کتاب بخون آب بخور اینا خیلی مؤثره 

خب پس یکم ورزش کن بدنت سرحال بیاد بعد خوراکی های مورد علاقتو بخور بعد با اشتیاق درس بخون که خوشت بیا ...

همشو انجام میدم 🥲🥲🥲بازم ساعت مطالعه ام کمه 

شایدم چون مطلبه جذاب نیست برام 🥲

سختم نیست .زیرش میتونم خط هم بکشم ولی خسته میشم .مثلا امروز خیلی هم خوب خوابیدم شب رو ولی احساس خواب ...

بنظر من همین نور لپ تاپ میتونه چشم و خسته کنه و احساس خواب آلودگی کنی بعدم برنامه ریزی کن مثلا چه ساعتی بخونی چه ساعتی تموم کنی چقد استراحت کنی رو مغزت فشار نیار

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
همشو انجام میدم 🥲🥲🥲بازم ساعت مطالعه ام کمه  شایدم چون مطلبه جذاب نیست برام 🥲

اره خب اینم هست ولی یه روتین برای خودت بچین طبق اون عمل کن مثلا شبا زود بخواب صبح ها زود بلند شو دوش بگیر ورزش کن درس بخون

اره خب اینم هست ولی یه روتین برای خودت بچین طبق اون عمل کن مثلا شبا زود بخواب صبح ها زود بلند شو دوش ...

ممنون♥️🌺