2777
2789
عنوان

آماده این برا مهرماه ؟ 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 77 پست
به خدا فشار نیار لطفاً که من میاری... این از من دوازدهمی بشنو 

فشار نمیارم علاقه خودم همین بوده ذاتا بیکار بشینم افسرده میشم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
به خدا فشار نیار لطفاً که من میاری... این از من دوازدهمی بشنو 

مداوم خوندن خستگی نمیاره زیاده روی کردن و هیجانی خوندن باعث خستگی میشه

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید بررسی کنی علاقت و آینده شغلی رشته ات و  دوتاش هم رشته سختی ان

خودم بیشتر ریاضی دوست دارم ولی نمیدونم رشته ای هست که به آدم حس خوب بده یا کار عملی(دقیقا نمیدونم چی بهش میگن) داره یا فقط مسئله‌ست؟

خوب کردی خوندی ولی ما مدرسه میرفتیم امسالم میرفتیم نمیدونم چرا ولی همه دهمیا اصولا همینجوری ذوق دارن ...

من تنها برا دهمم اینطوری نیستم از اولش اینطوری بودم 😁

خودم بیشتر ریاضی دوست دارم ولی نمیدونم رشته ای هست که به آدم حس خوب بده یا کار عملی(دقیقا نمیدونم چی ...

ببین وقتی میخای بری ی رشته ای شغلا رو بررسی کن نه دروس رو اونوقت بهتر میتونی انتخاب کنی

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
مداوم خوندن خستگی نمیاره زیاده روی کردن و هیجانی خوندن باعث خستگی میشه

درسته

ببین وقتی میخای بری ی رشته ای شغلا رو بررسی کن نه دروس رو اونوقت بهتر میتونی انتخاب کنی

اره همه رو بررسی کردم

ولی ...من از یه قسمت های ریاضی واقعا متنفرم و میترسم به مشکل بخورم 

دقیقا تو ریاضی چه چیزایی داره؟ فیزیک و شیمی؟

اهافعلا اولشه ذوق داری 

بعدا با درساش ذوقم فروکش میکنه ؟ 😂

اگه بگم درسای دهم و بیشترش و خوندم چی ؟😂

نگفتی نوع مدرسه ای که ثبت نام کروی چی بوده

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

اره همه رو بررسی کردم ولی ...من از یه قسمت های ریاضی واقعا متنفرم و میترسم به مشکل بخورم  دقی ...

هم تجربی هم ریاضی ، فیزیک و شیمی رو دارن