2777
2789
عنوان

تا حالا گوست شدین یا گوست کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 56 پست
۱۰۰ بار  با هر کی بخوام دوستیم رو تموم کنم همین کارو میکنم متاهلم  منظورم روابط دوستانه ...

کار اشتباهیه 

ادم باید توضیح بده چرا قطع ارتباط کرده

حالا فامیل و اشنا شاید مهم نباشه ولی تو رابطه عاطفی واقعا بده این رفتار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مجردی؟ دلت نمیخواد ازدواج کنی؟ منم ماشین دارم و سر و وضع و ظاهرم خوبه  ولی خانوادم معمو ...

الان مجردم دلمم خیلی میخواد ازدواج کنم😁

ولی با ادم درست

من خیلی خواستگار داشتم از ۱۵ سالگی تا الان ولی خداروشکر که هیچکدوم نشدن،باور کن هیچکدوم اونی نبوده که میخواستم

خودت کدوم شهری و سن ازدواج تو شهرتون چند ساله برای دخترا؟

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
به نظرم همه چی خیلی مشخصه و نیازی به پرسیدن نیست پسره هم ممکنه روش نشه دلیل واقعیشو بگه ...

ببین این پسره خیلی تعریف میکرد ازم 

خیلی خوشگلی میخندی اینطوری میشی اونطور میشی 

برنانه میریخت که فلان کنیم واسه ازدواج وقتی اینجا بود گیر دادخ بود هرروز همو بببنیم ولی کلا واسه ازدواج انگار یکم بی برنامه و یهو تصمیم گرفته بود 

وقتی رفت شهر دیگه من احساس میکنم اونجا دوست و همکاراش بهش گفتن ازدواج نکن یا مثلا با یکی دیگه ازدواج کن که اینطور شد 

الان مجردم دلمم خیلی میخواد ازدواج کنم😁 ولی با ادم درست من خیلی خواستگار داشتم از ۱۵ سالگی تا الا ...

منم دلم میخواد ازدواج کنم واقعا ولی با ادم درست و مث خودت خواستگار زیاد داشتم که جور نشد البته خواستکارام هیچ کدوم اونقدرا عالی نبودن

من شهر بزرگم سن ازدواج هست همه جورش کلان شهره دیگه 

ببین این پسره خیلی تعریف میکرد ازم  خیلی خوشگلی میخندی اینطوری میشی اونطور میشی  برنانه ...

وای چقد خود منی

تاپیکاتم دیدم احساس کردم خودم تاپیک زدم😂😂😂

لعنتی😂

بخدا منم همینم...انقد از این تعریفا ازم میکنن..حتی اخرین خواستگارم خونه داشت یه خونه ۳۴۰ متری تو جای خوب تهران برای من عکس کاغذ دیواری اینا میفرستاد که طرحاشو انتخاب کنم خونه رث دیزلین کنه با سلیقه من...انقدددد مطمئن بود که منو میخوادا

بعد اومد خونمون(خونه ما ۱۴۰ متره)اصلا خونه رو دید خورد تو ذوقش بچم تو دلش گف از کی داشتم نظر میپرسیدم😂

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
وای چقد خود منی تاپیکاتم دیدم احساس کردم خودم تاپیک زدم😂😂😂 لعنتی😂 بخدا منم همینم...انقد از ای ...

اوو ۱۴۰ متر که خوبه 

خونه ما خیلی کوچیکتره :) 

نمیدونم چطوریه فکنم باورامون مشکل داره تو این باورو داری که هر کی میاد بخاطر اوضاع خانوادت سرد و پشیمون میشه واسه همین همش این واست پیش میاد 

منم فک میکنم هر کی میاد چون شاغلم رو این قضیه حساب کرده و پسر سطح بالا نمیاد برام چون خانوادم اینطور نیس و همشون همینن 

باید باورامونو درست کنیم

مهم عکس العمل پسره نیست . مهم تعیین تکلیف دختر هستش . من هیچ وقت نمیذارم ذهنم سوال توش بمونه .خیلی ...

ربطی به عزت نفس نداره

مسئله اینجاست اون آقا پا پس کشیده حالا به هر دلیلی... در هر دو صورتم که میگی جواب سوال بده یا نده رابطه براش تمام شده هست 

ربطی به عزت نفس نداره مسئله اینجاست اون آقا پا پس کشیده حالا به هر دلیلی... در هر دو صورتم که میگی ...

نظرتون محترم 

باهاتون موافق نیستم ⚘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به نظرم همه چی خیلی مشخصه و نیازی به پرسیدن نیست پسره هم ممکنه روش نشه دلیل واقعیشو بگه ...

نظرتون محترمه 

ولی مخالفم⚘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

2790
2778
2791
2779
2792