2777
2789
عنوان

تا حالا گوست شدین یا گوست کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 56 پست
فک کنم از اولم واسه ازدواج تصمیمش جدی نبود  شاید خانوادش اصرار کردن بهش چمیدونم  تموم ش ...

من الان تاپیکای قبلیتم دیدم

اگه این پسره همونیه ک میگفته شاغل باش و حقوقتو بیار تو زندگی که تو خودت باید جواب رد میدادی بهش ولی احتمالا شرایطش خوب بوده دلت نیومده و خدا برات اینکارو انجام داده...

بعدا خداروشکر میکنی که رفت

♥️

هر چیز که در جستن آنی،آنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان تاپیکای قبلیتم دیدم اگه این پسره همونیه ک میگفته شاغل باش و حقوقتو بیار تو زندگی که تو خودت ...

نگاه کن هیچی نداشت سرمایه و پس انداز خانوادشم نداشتن کمکش کنن خونه ماشین نداشت 

ولی دانشجوی دکترای شریف بود و تو یه شرکت خصوصی کار میکرد ۲۵ تومنم حقوق میگرف 

بعد میگف من از حقوقم کار خرج میکنم اگه کم اومد از تو خرج کنیم و خب انتظار داشت از من 

واقعیتش میدونی اکثر خواستگارام همینن 

وضعین جامعه هم داغونه همه میگن حق دارن پسرا

خب چرا رک ازش نمیپرسی ؟

جذابیتت فکر میکنی کم میشه اگر پیگیری کنی؟

این وقتها باید تعیین تکلیف کنی 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نگاه کن هیچی نداشت سرمایه و پس انداز خانوادشم نداشتن کمکش کنن خونه ماشین نداشت  ولی دانشجوی دک ...

کدوم شهری؟

به نظرت ۲۵ تومن برای خرج دو نفر ادم کمه؟به نظرم نباید این حرفو میزد حالا توی زندگی تو اگه خودت دوس داشتی خرج میکردی

منم همه خواستگارام پولدارتر از خودمون بودن ولی چون من ظاهرم نشون نمیده(گوشی خوب دارم ماشین خوب دارم خیلی به خودم میرسم)میومدن سراغ من بعد میدیدن خانوادم  اینجوری نیستن،بجای اینکه بگن دختره خودش تلاش کرده به اینجا رسیده بدتر سرد میشدن

منم افسرده میشدم میگفتم چرا هیشکی منو نمیخواد استرس میگرفتم ک نکنه ولم کنه که اخرم ول میکردن...ولی الان ک فکر میکنم میبینم چقد ویژگی های منفی داشتن که من نمیدیدم و اگه با هرکدوم ازدواج کرده بودم الان کاسه چه کنم چه کنم دستم گرفته بودم

خب چرا رک ازش نمیپرسی ؟ جذابیتت فکر میکنی کم میشه اگر پیگیری کنی؟ این وقتها باید تعیین تکلیف کنی&n ...

وقتی پسره پیگیری نکرده مشخصه دیگه نمیخواد 

برای چی بپرسه؟

مطمئن باش پسری که یه دخترو بخواد یک هفته ول نمیکنه بره

اگه این پیگیری کنه پسره تو دلش میگه ای بابا چیکار کنم دست از سرم برداره!!!!

وقتی پسره پیگیری نکرده مشخصه دیگه نمیخواد  برای چی بپرسه؟ مطمئن باش پسری که یه دخترو بخواد یک ...

مهم عکس العمل پسره نیست .

مهم تعیین تکلیف دختر هستش .

من هیچ وقت نمیذارم ذهنم سوال توش بمونه .خیلی با عزت نفس پیام میدم .میپرسم .یا دلایلش موجه هستش و می پذیرم .یا دلایلش موجه نیست و از زندگیم حذفش میکنم .

در روابط عاطفی وقتی یکی یهو میذاره میره در ذهن مقابلش سوال ایجاد میشه و باید سوالش پاسخ داده بشه .

مشاورین ازدواج و روابط هم میگن همینطوری نرید .خداحافظی کنین و قشنگ تمام کنین .

اونی هم که سوال هستش براش باید بپرسه حتی اگر جوابی نیامد باید بپرسه .چون به خودش احترام میذاره 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خب چرا رک ازش نمیپرسی ؟ جذابیتت فکر میکنی کم میشه اگر پیگیری کنی؟ این وقتها باید تعیین تکلیف کنی&n ...

من رابطه رو تموم شده در نظر گرفتم راستش 

فقط ناراحتم یکم 

وگرنه مشخصه اگه تمایلی بود نمیذاشت این چن روز بی خبر باشه ازم اخرین بارم من پیام دادم 

من رابطه رو تموم شده در نظر گرفتم راستش  فقط ناراحتم یکم  وگرنه مشخصه اگه تمایلی بود نمی ...

خب پس اگر سوالی در ذهن تون نیست فراموشش کنین .

کدوم شهری؟ به نظرت ۲۵ تومن برای خرج دو نفر ادم کمه؟به نظرم نباید این حرفو میزد حالا توی زندگی تو اگ ...

قرار یود بریم تهران زندگی کنیم اجاره نشینی خب ۲۵ تومن کم میاد با قسط و وامایی که معمولا اوایل ازدواج ادم داره

بعد من بحث حقوق رو خودم ازش پرسیدم 

ینی گفتم انتظار مالی داری یا نه اونم اینطور گف 

مهم عکس العمل پسره نیست . مهم تعیین تکلیف دختر هستش . من هیچ وقت نمیذارم ذهنم سوال توش بمونه .خیلی ...

به نظرم همه چی خیلی مشخصه و نیازی به پرسیدن نیست

پسره هم ممکنه روش نشه دلیل واقعیشو بگه

من خودم از پسری خوشم نیومده بود و رومم نمیشد مستقیم بگم از ظاهرت خوشم نمیاد(البته غیر مستقیم گفته بودم که قد و هیکل خیلی برام مهمه)ولی طرف انگار خودشو به نفهمیدن میزد و من سرد بودم ولی اون پیگیری میکرد واقعا معذبم کرده بود...

وقتی یکی از طرفین سرد میشه به نظرم واقعا اخلاقی نیست ادم بخواد معذبش کنه، طرف به هر دلیلی نخواسته

اگه ادم یه ذره بشینه از اول به رابطه و حرف های طرف فکر کنه خودش متوجه میشه و جواب سوالاشو میگیره که چرا طرف سرد شده

کدوم شهری؟ به نظرت ۲۵ تومن برای خرج دو نفر ادم کمه؟به نظرم نباید این حرفو میزد حالا توی زندگی تو اگ ...

الان مجردی؟

دلت نمیخواد ازدواج کنی؟

منم ماشین دارم و سر و وضع و ظاهرم خوبه 

ولی خانوادم معمولین خیلی و از خودم پایینترن خانواده

ولی چیکار کنم نمیشه تغییرشون داد خانواده رو که

چی بگم خب  پیام بدم خودمو سبک کنم  کسی بخواد پیگیر باشه یه پیام دادن کاری نداره براش&nbs ...

مگه همش باید اون یپیگر بشه؟؟؟بهش پیام بده خوبی،سرم شلوغ بودن این چن روزه چهبر 

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

گوست،

اکس ،

رل ،

پارتنر،

سم 

کوفت 

زهر مار 

سرطان 

این اسما چیه از خودتون در میارین آخه قشنگ ب زبان ایرانی و پارسی صحبت کنین.خب 

حالا کلی هم ادعا کلاسشون میشه از این کلمه ها

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
2790
2778
2791
2779
2792