2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربه نگهداری از حیوان ندارید لطفا تو تایپیک نیاید  کمک فکری خواستم نه شماتت

اینجا قضاوت بیجا یه نوع امتیاز براشون بحساب میاد و‌ در مورد همه چیزم متخصص هستن.. 

سگ اگه زیاد شسته بشه خشکی پوست میگیره و خارش شدید میگیره بدنش 

شما پوستشو نگاه کن ببین زخم یا عفونت نداره...مجلس نگهداریشو تمیز کن ..جای خاب و همه رو بشور بزار آفتاب ..

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

حتما یادش بده برای دستشویی بره حیاط..بوی ادرارش باعث پیچیدن بو در خونه میشه ..خدا خیرت بده که بهش کمک کردی ..خدا بهتون سلامتی و حال خوب بده عزیزم

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
حالاحتماباید نگهش داری  ؟؟الان گفتی بوی سگ حالمون بدشد چجوری تحمل میکنی یکم اسپند دودکن خونت پ ...

من تو خونه ام اردک مرغ خروس بوقلمون بلدرچين  مرغ مینا گربه خیابونی تو حیاط دارم همسایه ها هم دارن مثل من

من حالم بد نمیشه 

حالاحتماباید نگهش داری  ؟؟الان گفتی بوی سگ حالمون بدشد چجوری تحمل میکنی یکم اسپند دودکن خونت پ ...

آدمیزاد بوی عرق و نیش و کنایه و قضاوت بیجا میده حالتون بد نمیشه؟؟؟

آدمیزاد بوی عرق و نیش و کنایه و قضاوت بیجا میده حالتون بد نمیشه؟؟؟

اوه ه ه حمله نکنید بهم ببخشید آخه هرکی از یه چیز بدش میاد من فقط نظر خودمو دادم ببخشید

اخه اگه از اون سگ خوشگلا باشه که اونا ندیدم بو بدن توپارک دیدم صاحبشون بغل میکنه گفت بو میده یه لحظه فکرم به یه سگای دیگه رفت 

🙏🙏