2777
2789
عنوان

ثواب یهویی

61 بازدید | 6 پست

سلام دوست عزیز

امروز اربعینه یه ثواب یهویی بکنیم به نیت ائمه (ع) و شهدامون

*تعداد کم گذاشتم بیشترم فرستادین که عالی 

از یک تا ده یه عدد انتخاب کن برو بخون و انجام بده التماس دعا

.

.

.

.

۱) ۵ صلوات

۲) ۵ بار یا حسین(ع)

۳) ۵ بار الهی به رقیه (س)

۴) ۵ بار یاعلی(ع)

۵) ۵ بار یا زهرا (س)

۶) ۵ بار یا حسن (ع)

۷) ۵ بار یا جواد الائمه (ع)

۸) ۵بار یا ابالفضل(ع)

۹) ۵ بار یا مهدی (عج)

۱۰) ۵ بار یا زینب (س)

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

انشاالله حاجت روا بشی💕

همه رو خوندم🙂🌺

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشاالله حاجت روا بشی💕 همه رو خوندم🙂🌺

همچنین 🪷عالی 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

همش رو خوندم حاجتروا باشید واسه آرامش منم دعا کنید

عالی حتما گلم🌹

2790
2778
2791
2779
2792