2777
2789

من ،واسه کار پیدا کردن شوهرم خیلی دعا خوندم و نذر کردم واقعا خدا معجزه ش رو بهم نشون داد ...خدایا شکرت..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پای دختر کوچیکم اوایل محرم امسال شکست دکتر گفت پلاتین میخواد.انقد خدا و امام حسین رو به کمک طلبیدم گفتم یا حسین من به حرف دکترا کار ندارم دست شفاتو بکش به پای دخترم،شکر خدا به لطف خدا و امام حسین پای دخترم با یک گچ گیری ساده درمان شد.

خدارو شکر برا منم دعا کنید بیمارم

انشاالله خدا سلامتی بده ...برات صلوات فرستادم عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چه دعاهایی خوندی چن سال طول کشید؟

یه روز توی نی نی سایت چرخ میزدم تاپیک های قدیمی کاربرا رو میخوندم یه تاپیکی بود گفته بود اسم چهل شهید رو روی کاغذ بنویس و هر روز به نیت یه شهید صدتا صلوات بفرست(نیت میکنی برای سلامتی و فرج آقا امام زمان ثوابش رو هدیه میدم به روح پاک و مطهر مثلا امروز شهید ابراهیم هادی...فردا شهید سعید سامانلو شهید حججی و ...)هر شب زیارت عاشوراو دعای علقمه و سوره ی واقعه...چهل روز ادامه دادم یه شغلی پیدا کرد شوهرم که بیگاری بود از شیش صبح تا ۷/۵شب فاجعه بودی طوری که الکی دلمون خوش بود سرکار میره و از جیب می‌خوردیم...وضع بد مالی خیلی  شدید بود گفتم نرو سرکار بشین تو خونه باز میگردیم ..ناامید نشدم ولی شبا با گریه می‌خوابیدم بعد دو ماه بی کاری یه کار خوب پیدا شد نزدیک خونه ،خدا آدمای خوب سرراهمون قرار داد خداروصدهزار مرتبه شکر...چون شوهرم چهار صبح میره سرکار الان نماز صبح هام رو میخونم سر سجاده ذکر میگم برای شهدا ...دو رکعت نماز میخونم و هدیه میدم بهشون... خدا میگه صبور باش ناامید نباش عجله نکن یه بهترش رو برات دارم ...الان تازه دومین ماهه که رفته سرکار...خدایا بنده ت سختی زیاد کشیده کمکمون کن سرپا بشیم.

یه روز توی نی نی سایت چرخ میزدم تاپیک های قدیمی کاربرا رو میخوندم یه تاپیکی بود گفته بود اسم چهل شهی ...

خداراااااااشکر....منم این چله رو پارسال انجام دادم با کلی چله و ختم دیگه...الان زیارت عاشورا و ال یس...نماز امام زمان عج...هر چه که بگی انجام دادم....ولی فعلا حاجت روا نشدم...ته دلم امید هست اما واقعا خستم خسته....خدا کنه به حق این اربعین حاجت روا بشم