2777
2789
عنوان

دعوای همسایه

641 بازدید | 25 پست

صبح ساعت شش صدای دعوای همسایه چسبیده مون اومد ، یه بچه ی دو سه ماهه هم دارن. من از حرفاشون اینطور برداشت کردم که بچه هی گریه میکرده و اون دو تا هم بی خواب ، خلاصه خل شده بودن دعوا میکردن. یه لحظه صدای کتکاری که زنه میگفت نزن و مرده هم میگفت آخه چته بچه چرا آروم نمیشی اومد. انقدر حالم بد شد فکر کردم داره بچه رو میزنه و پرت میکنه نتونستم خودمو نگه دارم رفتم در خونشونو زدم گفتم کمک میخواهید. هم اعصابم خرد شده و هم نمیدونم کار درستی کردم یا نه.

درسته گفتن نه و فلان و منم زود اومدم اما بعد زنگه آروم شدن و پنج دقیقه بعدم کلا دعواشون قطع شد .

یاد اون بی خوابی های شیردهی افتادم که آدم چنان عصبی میشد که مثل دیوونه ها رفتار میکرد.

بهم انرژی مثبت بدید یکم آروم شم😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه می‌گفت آرکمک میخوایم می‌رفتی تو بزن بزن کمکشون میکردی !!!😐

😂😂😂😂😂😂😂👏

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگه می‌گفت آرکمک میخوایم می‌رفتی تو بزن بزن کمکشون میکردی !!!😐

قرار نبود تو بزن بزن کمک بخوان. بالاخره بچه که یه سره گریه کنه و پدر مادر بیخواب باشن واقعا موقعیتیه که کمک لازمن. 

کارت خوب بود دیگه خجالت کشیدن دعوا نمیکنن  من پدر و مادرم اگه همو بکشون کسیم نمیاد🙃

ماهم.اون دفه شوهرم و برادرش دعوای داشتن ک از جنگ جهانی بدتر  بود این همه سروصدا کسی نیومد حتی ی نفر .....

کارت خوب بود دیگه خجالت کشیدن دعوا نمیکنن  من پدر و مادرم اگه همو بکشون کسیم نمیاد🙃

آخه زن و شوهر تنها باشن خوب آدم واقعا روش نمیشه . اما وقتی بچه هست یکیم داد میزنه نزن نزن خوب آدم اعصاب براش نمیمونه . فکر میکنه الان بچه طوری میشه. 

کار خیلی خوبی کردی آفرین منم جفت توام

واقعا؟ احساس کردم حالا چقدر بدبختا بعدا میخوان خجالت بکشن . البته خانومه یکم انگار واقعا کمک میخواست سکوت کرد اما مرده به نظرم بیشتر ناراحت شد. اما همون زنگه یه وقعه ایجاد کرد که شدت نگرفت دیگه. بچه ی بیچاره هم خیلی کوچولو بود . اون بی خوابی های اول بچه داری به نظرم با اون حمله های عصبی هرچی بگی تو اون لحظه از آدم بدمیاد !