2777
2789
عنوان

رفلاکس

91 بازدید | 9 پست

سلام.بچه ها یه سوال دارم،ببینید میتونید راهنماییم کنید

پسرم رفلاکس داره.دکتر شهر خودم بهش شیرخشک اچ.ا داد،الان ک اصفهانم و اینجا بردم دکتر بهش شیرخشک ا.ار داد

الان نمیدونم کدومشون خوبه

تو گوگل دیدم هردوش تجویز میشه برای رفلاکسیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بده همون دومی رو ، اصلا پستونک نده، جاش گرم نباشه که بدتر میشه مخصوصا خواب بعد شیر، آروغش رو حتما بگیر شده ۲۰ دقیقه رو شونت باشه، سطح خوابش شیب دار باشه، اگر کالسکه داره حتما تو خونه رو کالسکه بچرخونش بخوابه چون حالت شیب دار داره ، جواب گرفتی واسم دعا کن 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
اگه بالا میاره ای آر بده خوب میشه .من دخترم تا ۸ ماهگی ای آر خورد ببلاک .خوب خوب بود

وزن هم بهش داد؟

من شیر خودمو میدم اما میخوام کمکی بگیرم بدم بهش،چون ۲۰۰گرم کمبود وزن داره

بهش بده همون دومی رو ، اصلا پستونک نده، جاش گرم نباشه که بدتر میشه مخصوصا خواب بعد شیر، آروغش رو حتم ...

پستونک کم میدم ولی اگه ندم بیتاب میشع،گریه میکنه

میخوام اروغشو بگیرم درجا میاره بالا

خوابشم ک معمولا رو پاهام میخوابه،اصلا با کالسکه کنار نمیاد،حتی واسه بیرون

نمیدونم چجوری با این بچه کنار بیام ک اذیت نشه😭

وزن هم بهش داد؟ من سیر خودمو میدم اما میخوام کمکی بگیرم بدم بهس،چون ۲۰۰گرم کمبود وزن داره

اره خوب بود .شیر خودتو میدی شیر گاو وپنیر ولبنیات اصلا نخور .سویا ونوشابه ودلستر نخور سر ۴۰  روز خوب میشه وگرنه همینطور ادامه داره .کمکی هم ای آر بده اگه ندی خیلی بهتره چون شیر خشکا بر پایه شیر گاو هستن .

اره خوب بود .شیر خودتو میدی شیر گاو وپنیر ولبنیات اصلا نخور .سویا ونوشابه ودلستر نخور سر ۴۰  رو ...

اره لبنیات رو کلا حذف کردم.نوشیدنی گازدارم دکتر گفت فقط دلستر میتونم

دعا کن واسم،هرکار میکنم پسرم باز بالامیاره.کبابم واسش

پستونک کم میدم ولی اگه ندم بیتاب میشع،گریه میکنه میخوام اروغشو بگیرم درجا میاره بالا خوابشم ک معمو ...

خب پستونک خودش رفلاکسو شدید میکنه عزیزم نده ، یه هفته ندی ترکش میشه ، چند ماهشه هنوزم دیر نشده برای عادت به کالسکه، تا ماه ۵ سعی کن بشینه وقتی بشینه رفلاکس دیگ نداره 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫