من با ی اقایی ت رابطه بودم اوایل خیلی خوب و صمیمی بودیم رفته رفته سرد شد وفاصله گرفت من چیری نمیگفتم فقط صبوری کردم ازش خواستم باهام درد و دل کنه و مشکلشو بگه اما اون فقط میگفت حالم خوب نیست و دوررررر میشد سرد خیلی منم بهش گفتم دیگ ادم این رابطه نیستم اونم سریع استقبال کرد و کات کردیم بعد ی ماه اومد عادی سلام و علیک ... منم بد جوابش ندادم خوش رو ک بعد دو روز من بهش پیام دادم اونم سرد شده بود دوباره منم ی شب بخیر گفتم رفتم کلا قیدشو زدم چون بنظرم متعادل نیس حیف زمان ادم بنظرتون دلیل رفتارش چی بود؟ دیگ هرگز ن پیامی میدم بهش ن اگ پیام داد جوابشو میدم
طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اختلال شخصیتی محبت زیاد میکنن که عادت کنی بعد یهو میکشن عقب که تو تشنه شی واس رسیدن به اون حالت قب ...
😑😑🤦🏻♀🤦🏻♀
آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌